net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο S 1000 RR αναμένεται να αναβαθμιστεί στα ηλεκτρονικά του, στις αναρτήσεις και στην ισχύ του κινητήρα σε σχέση με το υπάρχον (φωτό).

BMW: Πέντε νέα μοντέλα σε δύο εκθέσεις!

Το ντεμπούτο του στην έκθεση μοτοσικλέτας της Κολωνίας θα κάνει το νέο superbike των Βαυαρών, S 1000 RR, μαζί με άλλες δύο νέες μοτοσικλέτες. Aλλα δύο νέα μοντέλα στην EICMA!

 
Ειδικότερα η πληροφορία έρχεται από τον Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της BMW Motrrad, Heiner Faust, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η INTERMOT, είναι το τέλειο μέρος για να παρουσιάσει η γερμανική εταιρία τα νέα της μοντέλα: «Η INTERMOT είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις μοτοσικλέτας στον κόσμο…Εκεί θα αποκαλύψουμε το νέο S 1000 RR για πρώτη φορά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιμένουν και άλλες δύο παγκόσμιες πρεμιέρες αλλά και πολλά highlights που θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερό μας.» Στην ανακοίνωση της BMW επισημαίνεται ότι θα παρουσιαστούν άλλα δύο νέα μοντέλα στην EICMA. Ένα από τα δύο φημολογείται ότι θα είναι μια νέα έκδοση της K 1600 GT με αισθητική που θα παραπέμπει σε bagger μοτοσικλέτα. Το άλλο μοντέλο παραμένει μυστήριο, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι μια νέα έκδοση υπάρχουσας μοτοσικλέτας.

Το S 1000 RR φημολογείται ότι δεν θα είναι μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα σε σχέση με τη σημερινή. Σχεδιαστικά θα έχει εκσυγχρονιστεί, ενώ αναβάθμιση περιμένουμε να δούμε στον τομέα του κινητήρα, στις αναρτήσεις αλλά και στα ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσικλέτας και συγκεκριμένα στο ABS.
Οι άλλες δύο μοτοσικλέτες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με το γερμανικό superbike θα είναι λογικά το νέο υγρόψυκτο R 1200 R και το 4κύλινδρο adventure μοντέλο που βασίζεται στο S 1000 R.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ