net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Yamaha Crypton 110 με 1.690 ευρώ!

Ποια είναι τα ζητούμενα από ένα παπί; Να είναι προσιτό στην αγορά, να έχει χαμηλή κατανάλωση, οικονομική συντήρηση, καλή ποιότητα κατασκευής, να είναι πρακτικό και ευκολοδήγητο, σταθερό στις υψηλές ταχύτητες αλλά και ευέλικτο στη κίνηση, με καλές αναρτήσεις και φρένα…ότι δηλαδή προσφέρει και το νέο Crypton!

 
H Yamaha, έχοντας πολύ καλή παράδοση στη κατηγορία των παπιών, παρουσίασε το νέο Crypton. Προσαρμοσμένο απόλυτα στις απαιτήσεις των καιρών μας, διακρίνεται κυρίως για την οικονομία σε όλα τα επίπεδα, με κύριο μέλημα του το συμφέρον του ιδιοκτήτη / αναβάτη. Εκτός αυτού όμως, διαθέτει όλες τις αρετές που έκαναν τα παπιά τόσο δημοφιλή στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Ο χωρητικότητας 110 κ.εκ. αερόψυκτος κινητήρας του με τη ροπάτη λειτουργία, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη μεταφορά δύο ατόμων ή μεγάλου φορτίου, ενώ το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού και το μικρό βάρος συνδράμουν τα μέγιστα κατά τη κίνηση στη πυκνή κυκλοφορία.

Το νέο Crypton 110 συμπεριλαμβάνει στο βασικό του εξοπλισμό αλουμινένιες ζάντες, σχάρα, ευανάγνωστο πίνακα οργάνων με ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου και προστατευτικό κάλυμμα αλυσίδας που ελαχιστοποιεί τη συντήρηση του ευπαθούς αυτού σημείου. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, η ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, που αυξάνει τις μεταφορικές δυνατότητες.

Το νέο Crypton είναι διαθέσιμο σε δυο χρώματα, μπλε και κόκκινο και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που παρέχει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. από 0% προκαταβολή, επιτόκιο 7,9% και εξόφληση έως 72 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή επικοινωνίας 801-11-ΥΑΜΑΗΑ (801-11-926242) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: εδώ

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ