net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

APRILIA RS125

DAELIM ROADWIN 125R

HONDA CBR 125R ie

RIEJU RS3 125

YAMAHA YZF-R 125

Supersport μινιατούρες

Εκπληκτικά για έφηβους μοτοσικλετιστές για road-legal μετακινήσεις, με εμφάνιση supersport και επιδόσεις ασύγκριτες των υπολοίπων της κατηγορίας. Αποτελούν άριστο εργαλείο μετακίνησης, με οικονομία και στυλ, ενώ παράλληλα είναι και τέλεια για τα πρώτα βήματα οδήγησης sport μοτοσικλετών.

 
Aprilia RS 125
Τιμή:
5.020 ευρώ
+ Επιδόσεις, Σχεδίαση
- Υψηλή κατανάλωση

To νέο RS 125 της Aprilia στα χρώματα του Biaggi, δίνει έναν «αέρα» WSBK, αλλά αποτελεί και μια γερή βάση για ξεκίνημα στην κατηγορία sport μοτοσικλετών! Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα που μπορεί άνετα να σταθεί σε μία πίστα, παίζοντας το ρόλο του «δασκάλου», προσφέροντας παράλληλα στιγμές μεγάλης οδηγικής απόλαυσης στους δημόσιους δρόμους. Το στήσιμο του δεν έχει καμία σχέση με αυτό των commuting μοντέλων της ίδιας κλάσης κυβικών και χαρακτηρίζεται αρκούντως σοβαρό! Ο δίχρονος κινητήρας του μπορεί να «στραγγαλίζεται» από τις νόρμες περί εκπομπής καυσαερίων, όμως με πολύ εύκολο τρόπο μπορεί να «ανοίξει» για χρήση στη πίστα (και μόνο στη πίστα…). Το RS 125 αποτελεί μια από τις ομορφότερες μοτοσικλέτες της μικρής κατηγορίας, ενώ η βαφή στα χρώματα της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του Max Biaggi, το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό.
Κινητήρας 2Τ, 1Κ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 124,8
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 26/11.250
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.) 5,3
Βάρος (κιλά) 126

Daelim Roadwin 125R
Τιμή:
3.195 ευρώ
+ Οδηγική συμπεριφορά
- Βάρος κατασκευής

Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα φιλική, οικονομική και ικανή να χρησιμοποιηθεί και για πρακτικούς λόγους. Επίσης, το Roadwin 125R, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο και συνάμα ασφαλές βήμα στον κόσμο της μοτοσικλέτας. To Roadwin 125R, αποτελεί την ντυμένη με full fairing έκδοση του «γυμνού» Roadwin. Με σχεδίαση και γραμμές που πείθουν για το «sport» της κατασκευής, αλλά και με διαστάσεις που θυμίζουν μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσικλέτα, το Roadwin 125R κερδίζει επάξια το δικαίωμα του να αποκαλείται μηχανή και όχι «μηχανάκι». Απευθύνεται σε νέους (και σε όσους αισθάνονται έτσι) μοτοσικλετιστές που θέλουν το πρώτο τους δίκυκλο να μην αποτελεί απλώς ένα αδιάφορο μεταφορικό μέσο εκμάθησης, αλλά μια μοτοσικλέτα ικανή να τους διδάξει τις βασικές αρχές οδήγησης με ασφάλεια και σιγουριά.
Κινητήρας 4Τ, 1Κ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 124
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 15/10.000
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.) 3,5
Βάρος (κιλά) 137

Honda CBR 125R i.e
Τιμή:
2.980 ευρώ
+ Χαμηλή κατανάλωση
- Επιδόσεις
Το νέο CBR 125R αλλάζει εικόνα και εισβάλλει στην αγορά με ένα αγριεμένο αλλά οικείο “πρόσωπο”. Πίσω του κρύβεται πλέον ο ηλεκτρονικός ψεκασμός που, εκτός από τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro III, προσφέρει οικονομία και καλύτερη λειτουργία του κινητήρα. Ένα από τα κυριότερα ατού του και κάτι που θα τραβήξει το βλέμμα των 18άρηδων είναι το φέρινγκ με τα γονίδια του CBR RR να είναι πασιφανή. Ο γνώριμος κινητήρας διαθέτει πλέον ηλεκτρονικό ψεκασμό και υπόσχεται στον χρήστη του 13,4 άλογα, ενώ θα πάρει εμπρός με τη πρώτη μιζιά, όντας ικανό να κρατάει σταθερό το ρελαντί του. Ο ήχος του είναι ήρεμος, με ένα ελαφρύ σφύριγμα στις χαμηλές που του δίνει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης μοτοσικλέτας.
Κινητήρας 4Τ, 1Κ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 124,7
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 13,4/10.000
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.) 2,8
Βάρος (κιλά) 127,3

Rieju RS3 125
Τιμή:
Δ.Α.
+ Σχεδίαση
- Αναμένεται δοκιμή

Μια design-άτη κατασκευή από την Ισπανική Rieju. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό sport μοντέλο στα 125 κ.εκ., το οποίο θα αντικαταστήσει τα αντίστοιχου κυβισμού RS2. Με τη βοήθεια της Ariane Tech και Xenophya Design, σχεδιάστηκε απ’ το μηδέν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο υγρόψυκτος κινητήρας του προέρχεται από το YZF-R125 και η εμφάνισή του από την Xenophya design. Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί χοντρό σωληνωτό πλαίσιο αλουμινίου, ανεστραμμένο πιρούνι, ενισχυμένο ψαλίδι και τροχούς όμοιους με της Marchesini.
Κινητήρας 4Τ, 1Κ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 125
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 15/9.000
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.) Δ.Α.
Βάρος (κιλά) Δ.Α.

Yamaha YZF-R 125
Τιμή:
3.990 ευρώ
+ Σχεδίαση, Επιδόσεις
- Τιμή

Με πολύ όμορφη εμφάνιση που έρχεται κατευθείαν από την «R» σειρά της Yamaha, μονοκύλινδρο κινητήρα με απόδοση 15 ίππων και πλαίσιο & αναρτήσεις που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, το YZF-R 125 μπορεί να θεωρηθεί «ακραίο» για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στην πόλη θα τα καταφέρει μια χαρά και θα σας πάει παντού εύκολα, γρήγορα και σίγουρα με στιλ. Η Εθνική δεν είναι η καλύτερή του, αλλά πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσει πρακτικά ούτε και εκεί, όπου θα κινηθεί με ασφάλεια. Οι στροφές, βέβαια, αποτελούν και τον πραγματικό λόγο ύπαρξής του όπου θα τα καταφέρει αρκετά καλά χωρίς παράλληλα να φοβίζει. Αυτή ή πανέμορφη μικρογραφία supersport, αποδεικνύεται πολύ πρόθυμη να παραδώσει «εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα» οδήγησης σε όσους τα ζητήσουν, βάζοντας πάνω απ όλα όμως την ασφάλεια Όλα αυτά το κάνουν μία εξαιρετική επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν από τις μοτοσικλέτες και να… παραμείνουν εκεί! Μπορεί να μην είναι πρακτικό όσο ένα scooter, αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, δίνοντας παράλληλα και το απαραίτητο γόητρο στον ιδιοκτήτη του.
Κινητήρας 4Τ, 1Κ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 125
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 15/9.000
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.) 3
Βάρος (κιλά) 126

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ