net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Piaggio έχει και το όνομα και τη χάρη!

Μερικά μοντέλα το μόνο που χρειάζονται είναι ένα όνομα για να πετύχουν. Και όταν το όνομα αυτό είναι το Beverly, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Πόσο, μάλιστα, όταν το εν λόγω μοντέλο δε διαθέτει μόνο το όνομα αλλά και τη χάρη, η οποία οφείλεται κατά πολύ και στο νέο κινητήρα των 278 κ.εκ..

 
Το Tourer 300 i.e. είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας των Beverly που απέκτησε τον νέο κινητήρα και το λογότυπο 300 στα πλαστικά του. Και το γεγονός ότι δεν πρόκειται για το απλό Beverly αλλά για το Tourer που επιλέχθηκε για αυτή την πρωτιά δείχνει ότι οι Ιταλοί ποντάρουν πολλά στη συγκεκριμένη έκδοση. Στο κάτω-κάτω η έκδοση Tourer αποτελεί μια διασταύρωση του απλού Beverly με το Cruiser – τα οποία αμφότερα έχουν βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων στα scooter. Με τέτοια γονίδια, λοιπόν, πώς να μη βγει και το ίδιο πρωταθλητής; Το Beverly Tourer 300 i.e. αποτελεί ήδη εδώ και κάποιους μήνες το δημοφιλέστερο scooter, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο το όνομά του, το οποίο έχει γίνει συνώνυμο με την πρακτικότητα και την αξιοπιστία. Επιπλέον, συνδυάζει τα θετικά στοιχεία των δύο προηγούμενων εκδόσεων: την κομψότητα και την εργονομία της απλής και τις ρετρό πινελιές της Cruiser. Τέλος, αφήνει και το δικό του στίγμα, χάρη στον κινητήρα του, ο οποίος του δίνει καλύτερες επιδόσεις από τα δύο προηγούμενα 250άρια.

Αισθητικά, το Tourer μοιάζει με το αποτέλεσμα των δύο προηγούμενων εκδόσεων της σειράς Beverly: της απλής και της Cruiser. Με μια πρώτη ματιά, λοιπόν, η εμφάνισή του μοιάζει συνηθισμένη και να ακολουθεί τα μοτίβα της κατηγορίας. Πολλά πλαστικά, συνηθισμένες γωνίες και αρκετές καμπύλες. Ωστόσο, το Tourer 300 διαθέτει και πολλά ρετρό στοιχεία, τα οποία έχει δανειστεί από το Cruiser. Χρωμιωμένα μέρη και ένα ολοστρόγγυλο φανάρι να δεσπόζει πάνω στο τιμόνι. Δεν είναι, όμως, υπερβολικά ρετρό, όπως το Cruiser. Διαθέτει ζελατίνα, ενώ και το τιμόνι του είναι ντυμένο με πλαστικό. Εκτός από τα στοιχεία των δύο προηγούμενων εκδόσεων, όμως, το Trourer διαθέτει και κάποια νέα. Η γρίλια στο μπροστινό μέρος της μάσκας έχει αλλάξει, ενώ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτό.

Περισσότερα για το νέο Piaggio Beverly Tourer 300 i.e. θα διαβάστε πολύ σύντομα σε κάποιο από τα προσεχή τεύχη του Moto Τρίτη.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ