net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με 12.280€ η φουτουριστική μοτοσικλέτα

Η Honda DN-01, αποτελεί μια μοναδική μοτοσικλέτα η οποία μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι μόνο ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της που συνηγορεί σε αυτό, αλλά κυρίως η φερόμενη τεχνολογία της, όπως το σύστημα μετάδοσης HFT.

 
Scooter η αυτόματη μοτοσικλέτα; Μάλλον τίποτα από τα δύο, αφού η DN-01 δεν κατατάσσεται σε καμία από τις υπάρχουσες κατηγορίες δικύκλων, δημιουργώντας μια νέα τάση. Στην ουσία αποτελεί μια κλεφτή ματιά στο μέλλον, προσφέροντας στο σήμερα, αυτά που πρόκειται να γνωρίσουμε στο απώτερο μέλλον.

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος αν πρόκειται απλώς για μια κίνηση εντυπωσιασμού με εγγενή προβλήματα που προκύπτουν από την ιδιαιτερότητα της, όμως στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Γιατί η DN-01 σχεδιάστηκε με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου αστικού μοτοσικλετιστή, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα με έναν τρόπο που ξεπερνάει τις γνωστές σημερινές εφαρμογές.

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος V 700κ.εκ. και διαθέτει ένα νέο σύστημα ψεκασμού πολλαπλών σημείων, επιτυγχάνοντας μια μοναδική βελούδινη λειτουργία. Όμως high-light της μοτοσικλέτας αποτελεί το μοναδικό σύστημα μετάδοσης HFT (Human Friendly Transmission), το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέξει μεταξύ της ημιαυτόματης και της πλήρως αυτόματης μετάδοσης.

Η Νέα Honda DN-01 θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γενικής Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ στην τιμή των 12.280€, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο premium χρωματικές αποχρώσεις:

Μαύρο –Black
Κόκκινο – Srorts Red

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ