net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Thunderbird 1600, Street Triple R, Bonneville SE

Στο παγκόσμιο συνέδριο των dealers της Triumph που διοργανώθηκε στο Brimingham της Βρετανίας, παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα που θα προστεθούν στην γκάμα της εταιρείας για το 2009. Αυτά που ξεχώρισαν ήταν το cruiser των 1600 κ.εκ. Thunderbird και η «R» έκδοση της Street Triple.

 
Thunderbird 1600

Το «μεσαίο» cruiser της Triumph κινείται από ένα παράλληλης διάταξης δικύλινδρο μοτέρ 1600 κ.εκ. και παρ΄ όλο που προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, οι Βρετανοί κάνουν λόγο για απόδοση που δεν συμβαδίζει με τα «ράθυμα» πρότυπα της κατηγορίας. Την ισχύ του κινητήρα διαχειρίζεται ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, η τελική μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα και σε ότι αφορά στα φρένα δύο δίσκοι μπροστά και ένας πίσω αναλαμβάνουν την πέδηση. (θα διατίθεται και έκδοση με ABS). H μοτοσικλέτα έχει την σχεδίαση, τις λεπτομερείς και τα χρώμια που επιθυμούν οι οπαδοί της συγκεκριμένης κατηγορίας, ενώ η Triumph σχεδίασε παράλληλα μια σειρά αξεσουάρ, τόσο για το Thunderbird, όσο και για τους αναβάτες του.

Street Triple R

Η «R» έκδοση του Street Triple φέρει αναβαθμισμένα σε σχέση με την απλή έκδοση περιφερειακά και αισθητικές διαφοροποιήσεις, τουτέστιν….πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι, πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ και ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες φρένων από την Brembo, μασκάκι και χρυσαφί ανωδιωμένες ζάντες στον standard εξοπλισμό.

Daytona 675

Τρία άλογα περισσότερα, τρία κιλά λιγότερα για το supersport της Triumph και αρκετές αλλαγές που περιλαμβάνουν: Νέες αναρτήσεις με δυνατότητα διπλής ρύθμισης της απόσβεσης συμπίεσης (αργό – γρήγορο), νέες μονομπλόκ δαγκάνες φρένων της Nissin, νέας σχεδίασης πίνακας οργάνων και ένα σχεδιαστικό «φρεσκάρισμα» στην μάσκα.

Bonneville

Η οικογένεια της κλασσικής σειράς των Triumph αποκτά νέα μέλη. Για τον εορτασμό των 50 χρόνων της μοτοσικλέτας θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή η επετειακή Bonneville T100 50th Anniversary, με λεπτομέρειες και χρώματα που παραπέμπουν στο θρυλικό μοντέλο του 1959. Την αισθητική των seventies θα αναβιώσει μία έκδοση της Bonneville με χυτές ζάντες, βελτιωμένη εργονομία και αισθητική που θα παραπέμπει σε εκείνη την εποχή, ενώ η Bonneville SE θα αποτελεί μια special έκδοση του standard μοντέλου, με χαρακτηριστικά όπως η διχρωμία, τα βουρτσισμένα τμήματα του κινητήρα και τα διαφορετικά όργανα.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ