Μικρές αλλαγές στο KYMCO AK550 για το 2021.

KYMCO AK550 2021 - Πλέον και Euro 5

To mega scooter της KYMCO περνά πλέον τις πιο πρόσφατες και αυστηρές προδιαγραφές ρύπων Euro 5 – Δείτε όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή μέσα, η KYMCO ανανέωσε το AK550 για το 2021, με μικρές αλλαγές. Το μοντέλο συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, με τα ίδια επίπεδα ισχύος: Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώνεται ότι ο δικύλινδρος αποδίδει 51 ίππους στις  7.500 σ.α.λ. και ροπή 5,7 kgm/5.500 σ.α.λ. , απόδοση σε παρόμοια επίπεδα με το μοντέλο Euro 4 και μάλιστα με αμετάβλητη ροπή.
 
Σημαντική αλλαγή για το μοντέλο αποτελεί η υιοθέτηση ενός συστήματος Ride-by-Wire για τον έλεγχο του γκαζιού, που αντικαθιστά το σύστημα μηχανικού ελέγχου. Σε θέμα πλαισίου και περιφερειακών δεν ανακοινώθηκαν αλλαγές, πέρα από μια μικρή αύξηση του βάρους στα 230 κιλά που μπορεί να αποδοθεί στις αλλαγές που έγιναν στο μοντέλο.
 
Αναμένουμε και την ανάλογη ενημέρωση για το αναβαθμισμένο AK550, και από την KYMCO Ελλάδας που πιθανότατα θα έρθει μαζί με πληροφορίες για την διαθεσιμότητα και την τιμή του για την αγορά μας.