BMW C 400 X 2021

BMW C 400 GT 2021

Νέα BMW C 400 X και C 400 GT 2021

Στην ανανέωση των μεσαίων scooter της προχώρησε η BMW για το 2021, με καίριες αλλαγές και συμμόρφωση με το Euro 5. Δείτε περισσότερα.

Η BMW ανακοίνωσε την ανανέωση των C400X και C400GT για το 2021. Και τα δύο μοντέλα λαμβάνουν αλλαγές σε επίπεδο κινητήρα και ηλεκτρονικών, αλλά και στο στήσιμο τους. Ας δούμε μαζί τι αλλάζει στα μοντέλα.
 
Ο κινητήρας των μοντέλων συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 5, αποδίδοντας 34 ίππους και 3,6 kgm ροπής στις 7.500 και 5.750 στροφές αντίστοιχα. Ο κινητήρας πλέον εξοπλίζεται με νέο εγκέφαλο και ηλεκτρονικό γκάζι, αλλά και νέο σύστημα ελέγχου ρελαντί, για καλύτερη απόκριση στο γκάζι και σταθερότητα του ρελαντί. Ακόμα, τα ελατήρια του φυγοκεντρικού συμπλέκτη στην μετάδοση είναι σκληρότερα, ενώ η αποσύμπλεξη έχει ρυθμιστεί για υψηλότερες στροφές ανά λεπτό του κινητήρα.


 
Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASC έχει δεχθεί νέες ρυθμίσεις, για αύξηση της ευαισθησίας του και της ποιότητας επέμβασης του όταν αυτό απαιτείται. Επιπλέον, νέες είναι οι μπροστινές δαγκάνες φρένων, ενώ η διαδρομή στις δύο μανέτες έχει εξισορροπηθεί για καλύτερη αίσθηση από τον αναβάτη.
 
Ακόμα, ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα έχει νέο φωτισμό, ο οποίος τοποθετείται ψηλά και όχι στα πλάγια, ενώ μια θύρα USB προστίθεται στην παροχή ρεύματος 12V. Τέλος, τα δύο μοντέλα αποκτούν νέα χρώματα και επιλογές πακέτων στυλ: Το C 400 X μπορεί να αποκτηθεί στο πακέτο Sport, με συνδυασμό μαύρου και μπλέ ματ μεταλλικού χρώματος, ενώ το C 400 GT γίνεται διαθέσιμο στην επιλογή Triple Black, με το μαύρο χρώμα στο προσκήνιο σε εναλλαγές μεταλλικού και ματ.