To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

To νέο Honda Vision 110

Νέο Honda Vision 110

Ανανέωση σε σημεία-κλειδιά για το Honda Vision 110, που συμπληρώνει την γκάμα των μοντέλων 125 κυβικών για την Honda το 2021. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda παρουσίασε το νέο Vision 110 για το 2021. Το μοντέλο λαμβάνει κρίσιμες αλλαγές στο πλαίσιο, τον κινητήρα και όχι μόνο, υποδεχόμενο το νέο έτος με «φρεσκάρισμα». Ας δούμε αναλυτικά τι αλλάζει.
 
Αρχικά, το μοντέλο έχει ανασχεδιαστεί σε όλη του την έκταση, με στόχο μια κομψή αλλά ταυτόχρονα και δυναμική εμφάνιση, ενώ διατηρείται παράλληλα και το επίπεδο πάτωμα του μοντέλου για αύξηση της πρακτικότητας. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα αγγίζει τα 17,7 λίτρα. Το μοντέλο αποκτά επίσης το σύστημα Smart Key, που εξοπλίζει και τα άλλα σημαντικά μοντέλα: Με τον ειδικό ασύρματο πομπό, ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει το scooter και να ξεκλειδώσει την σέλα. Νέος είναι και ο πίνακας οργάνων, με αναλογικό ταχύμετρο και οθόνη LCD.
 
Ο κινητήρας είναι πλήρως ανασχεδιασμένος για το 2021 και είναι αερόψυκτος, 2βάλβιδος και ζυγίζει μόλις 22 κιλά. Η απόδοση του ανέρχεται στους 8,7 ίππους στις 7.500 στροφές και τα 0,9 kgm στις 5.750 στροφές. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί με στόχο την μείωση των εσωτερικών τριβών ακολουθώντας την φιλοσοφία ESP, ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα start-stop, που τον απενεργοποιεί σε στάση. Το μοντέλο παράλληλα εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro 5.
 
To πλαίσιο έχει αλλάξει ριζικά, με την νέα κατασκευή ESAF να αποτελείται από τμήματα πρεσαριστού ατσαλιού κολλημένα με ακτίνες laser. Στόχος του νέου πλαισίου είναι η μείωση του βάρους αλλά και η βέλτιστη αίσθηση στην οδήγηση με αυξημένη άνεση και σταθερότητα. Το μοντέλο είναι συνολικά κατά 2 κιλά ελαφρύτερο από το απερχόμενο, μόλις στα 100 πλήρους υγρών. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ δεν ανακοινώνονται αλλαγές για την ανάρτηση και το σύστημα φρένων με CBS-συνδυασμένη λειτουργία.
 
Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε 4 χρωματικούς συνδυασμούς: Pearl Jasmine White, Poseidon Black Metallic, Mat Galaxy Black Metallic και Candy Noble Red.