To νέο Honda MSX125 Grom

To νέο Honda MSX125 Grom

To νέο Honda MSX125 Grom

To νέο Honda MSX125 Grom

To νέο Honda MSX125 Grom

To νέο Honda MSX125 Grom

Νέο Honda MSX125 Grom 2021

Σημαντική ανανέωση υφίσταται το εμβληματικό mini moto της Honda για το 2021, υιοθετώντας και διεθνώς το όνομα Grom – Δείτε τι αλλάζει.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Επίσημα πριν λίγα λεπτά, η Honda αποκάλυψε το νέο MSX125 Grom για το 2021. Ενοποιώντας τις δύο διαφορετικές ονομασίες που το μοντέλο είχε ανάλογα με την αγορά στην οποία διατίθετο, το νέο Grom είναι αρκετά ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα, όπως θα διαβάσετε και παρακάτω.
 
Μεγάλη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση, με το Grom να υιοθετεί μια ακόμα πιο έντονη σχεδίαση. Νέος είναι ο LED προβολέας του μοντέλου, η ενιαία σέλα και το υποπλαίσιο. Παράλληλα, τα πλαστικά καλύμματα στα διάφορα σημεία του μοντέλου είναι τύπου ταχείας αφαιρέσεως, για εύκολες επεμβάσεις και τροποποιήσεις στο γούστο του αναβάτη. Το πιρούνι και οι δαγκάνες των φρένων, είναι βαμμένες σε χρυσό χρώμα.
 
Νέος είναι ο κινητήρας για το MSX125 Grom του 2021, ο οποίος αποδίδει πλέον 9,8 ίππους και παραμένει αερόψυκτος με οριζόντιο κύλινδρο. Το σασμάν πλέον έχει 5 σχέσεις αντί για 4.
 
Το πιρούνι είναι διαμέτρου 31 χιλιοστών τύπου USD, ενώ οι τροχοί των 12 ιντσών εξακολουθούν να φέρουν δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Παράλληλα, το μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα ABS που συνεργάζεται με αισθητήρα IMU διαβάζοντας την κινητική κατάσταση του οχήματος, ανά πάσα στιγμή. Νέα είναι επίσης τα όργανα, τα οποία είναι τύπου LCD και περιλαμβάνουν πλέον ένδειξη σχέσης κιβωτίου και στροφόμετρο.
 
Περιμένουμε περισσότερα για την διάθεση του μοντέλου στην αγορά μας.