H επίμαχη φωτογραφία που δείχνει το μυστηριώδες νέο Aprilia Tuono.

Aprilia Tuono 1100 2021: Είναι αυτή η μορφή του;

Με μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, ίσως έρθει το Aprilia Tuono V4 1100 για του χρόνου! Ποια θα είναι αυτή; Δείτε τι ανακάλυψαν κατάσκοποι του εξωτερικού…

Το Aprilia Tuono V4 1100 είναι ήδη αρκετά χρόνια στην αγορά και δεν είναι καθόλου απίθανο, μια ανανέωση του να είναι προ των πυλών. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι του GPOne πιστεύουν ότι έπιασαν λαβράκι, αφού αποκάλυψαν κατασκοπευτικές εικόνες με το μοντέλο ή, καλύτερα, μια πολύ διαφορετική εκδοχή του.
 
Τι καινούργιο έχει αυτή η εκδοχή λοιπόν; Μα φυσικά… πτερύγια αεροδυναμικής. Είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη για το καλύτερο (ή το πιο εντυπωσιακό…) πακέτο πτερυγίων έχει ανάψει για τα καλά και οι εταιρείες προσπαθούν να παραμείνουν εντός του ανταγωνισμού. Η Ducati, φέτος, παρουσίασε το Streetfighter S με τα ανάλογα winglets και η Aprilia πιθανότατα δεν θέλει να μείνει πίσω, δοκιμάζοντας νέες λύσεις.
 
Όπως τα ξένα μέσα αναφέρουν, το μοντέλο «πιάστηκε» σε δοκιμές στην Imola με τον Lorenzo Salvadori στο τιμόνι και αυτό ίσως σημαίνει το εξής: Ότι η Tuono που βλέπουμε, θα είναι μια ειδική έκδοση του βασικού μοντέλου, κάτι σαν την RSV4X, με επιπλέον ισχύ, εξοπλισμό και τα αεροδυναμικά. Σχετικά με τα τελευταία, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι διακρίνουμε εύκολα, την χρήση ενός μούτρου-αεροτομής, που θυμίζει πολύ την RS-GP και το χαρακτηριστικό εμπρός της μέρος.
 
Περισσότερα για το μοντέλο είναι μη διαθέσιμα (προφανώς) προς το παρόν και είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε τι μπορεί να είναι αυτό που βλέπουμε, τελικά. Μείνετε συντονισμένοι…