Εμπλουτίζεται η γκάμα των Diavel 1260 και όχι μόνο, όπως τα στοιχεία δείχνουν!

Ducati: Έρχεται Diavel 1260 «Lamborghini Edition»

Την παρουσίαση μιας τουλάχιστον νέας έκδοσης της Diavel 1260 και όχι μόνο, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς στον διεθνή τύπο η Ducati. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα μοντέλα και νέες εκδόσεις, δημιουργώντας μια πλειάδα επιλογών για τους ιταλόφιλους αναβάτες τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική, ετοιμάζονται τουλάχιστον 3 μοντέλα ακόμα και το ένα από αυτά, θα είναι μια νέα παραλλαγή του Diavel 1260.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Ducati συναντά… την Lamborghini, στην νέα έκδοση της Diavel 1260 με την λιτή ονομασία «Lamborghini», η οποία επισφραγίζει την συνύπαρξη των δύο brands στον όμιλο VW με έναν ακόμα τρόπο. Δεν έχει γίνει αναλυτικά γνωστό τι θα διαφοροποιεί την Lamborghini έκδοση από την απλή Diavel 1260, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε νέα, πολύ ζωηρά χρώματα στα πρότυπα της αυτοκινητικής μάρκας, που θα είναι κάτι πραγματικά νέο για ένα Diavel. Φυσικά περιμένουμε να γίνει διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό και προικισμένη με περιφερειακά από το «άνω» εξοπλιστικό ράφι.
 
Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν την επικείμενη έλευση μίας νέας έκδοσης του Scrambler Ducati 1100 Pro, με την ονομασία «Dark» η οποία πιθανότατα θα είναι μια παραλλαγή της ήδη διαθέσιμης μοτοσυκλέτας, με το μαύρο ως κυρίαρχη απόκριση. Ακόμα, αποκαλύπτεται και η έλευση μιας ακόμα έκδοσης της Multistrada 1260 Enduro με την ονομασία Grand Tour, η οποία θα φέρει τουριστικό εξοπλισμό στα πρότυπα της ανάλογης έκδοσης, της Multistrada 1260.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται, προς το παρόν, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε τα νέα μοντέλα το φθινόπωρο, αν όχι νωρίτερα. Μείνετε συντονισμένοι…