Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Νέα Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Με σαφείς αναφορές στην δεκαετία του 1980 και το θρυλικό XT600Z, η Yamaha παρουσίασε την νέα Tenere 700 Rally Edition. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Yamaha παρουσίασε και επίσημα, την νέα Tenere 700 Rally Edition. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο αφιερωμένο στα επιτεύγματα της Yamaha στο Dakar και είναι διαθέσιμη σε έναν αποκλειστικό χρωματισμό, με μπλε, κίτρινο και μαύρο, που αναφέρεται απευθείας στην XT600Z του 1983, την πρώτη Tenere της ιστορίας.
 
Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition είναι εξοπλισμένη με ποικίλα αξεσουάρ, με στόχο την αναβάθμιση της απόδοσης της και της εργονομίας της εκτός δρόμου. Φέρει ποδιά κινητήρα από αλουμίνιο πάχους 4 χιλιοστών, προστατευτικό ψυγείου και προστατευτικό αλυσίδας από αλουμίνιο, ενώ η ποδιά έχει και σημείο στήριξης εργαλειοθήκης.
 
Η σέλα της Tenere 700 Rally Edition είναι ψηλότερη κατά 20 χιλιοστά από αυτή της απλής έκδοσης, αγγίζοντας τα 895. Προσφέρει πιο ευθεία και πιο χαμηλή θέση σώματος, ενώ είναι κατασκευασμένη από δύο υλικά και φέρει το λογότυπο της Yamaha σε λευκό χρώμα.
 
Η εξάτμιση προέρχεται από την Akrapovic, η οποία παρέχει το τελικό που είναι σχεδιασμένο για τον καλύτερο δυνατό ήχο και φέρει θερμικές ασπίδες από ανθρακονήματα. Τα φλας εμπρός και πίσω είναι τεχνολογίας LED.
 
Ο αναβάτης έχει ακόμα στην διάθεση του, προστατευτικά για τα γόνατα του, τα οποία προσφέρουν παράλληλα και δυνατότητα καλύτερης στήριξης, ενώ οι χειρολαβές είναι ειδικές και νέες, για έντονη εκτός δρόμου χρήση.
 
Ο κινητήρας της Tenere 700 Rally Edition παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος CP2 των 689 κ.εκ., που έχουμε γνωρίσει από την απλή Tenere 700. H νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο, στους επίσημους συνεργάτες Yamaha.