H ηλεκτρική Vespa Concept των Mightyseed Designs

H ηλεκτρική Vespa Concept των Mightyseed Designs

H ηλεκτρική Vespa Concept των Mightyseed Designs

Electric Vespa Concept: Πίσω στο σχέδιο του 1946!

Όταν συνδυάζεις τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις με την αυθεντική μορφή μιας σχεδίασης που άφησε εποχή, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάτι σαν αυτό της φωτογραφίας! Δείτε περισσότερα…

Η Vespa έχει ήδη αγκαλιάσει και επίσημα, την ηλεκτροκίνηση, με την Elettrica η οποία βρίσκεται στην αγορά για 2ο χρόνο. Ωστόσο οι ιδέες των σχεδιαστικών οίκων δεν τελειώνουν ποτέ και το ηλεκτρικό μοντέλο που βλέπετε μπροστά σας, αποτελεί δημιουργία της Mightyseed Designs.
 

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με την Elettrica; Η συγκεκριμένη δημιουργία, βασίζεται στην πρώτη Vespa της ιστορίας: Το αρχέτυπο του Corrandino d Ascanio, την Vespa του 1946, την στιγμή που η Elettrica βασίζεται στην ήδη πασίγνωστη Primavera. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, η διαχρονικότητα του αυθεντικού σχεδίου που οδήγησε στο σημερινό scooter.
 
Παρατηρώντας της εικόνες, η αναφορά του μοντέλου στο πρωτότυπο του d Ascanio είναι εμφανής, με τα high-tech στοιχεία του σήμερα να ενσωματώνονται αβίαστα στην εμφάνιση του. Η Mightyseed Designs φαντάστηκε το μοντέλο ως αυστηρά μονοθέσιο, με ένα ίσιο τιμόνι που φιλοξενεί στο κέντρο του, οθόνη ενδείξεων.  
 
To concept φέρει ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο του πίσω τροχού, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 30 Ah και βρίσκεται στο κάτω μέρος του πατώματος, απελευθερώνοντας χώρο αποθήκευσης στο πίσω μέρος του μοντέλου. Πως σας φαίνεται;