Η ψηφιακή δημιουργία του Tamas Jakus με βάση την Aprilia RSV4.

Aprilia RSV4 Jakusa Design: Μια διαφορετική άποψη

Θα είναι αυτή η εξέλιξη των Supersport μοτοσυκλετών; Δείτε πως φαντάζεται γνωστός διαδικτυακός σχεδιαστής, την Aprilia RSV4 με έντονη δόση φουτουρισμού.

Η Aprilia RSV4 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πέρα από την κορυφαία συμπεριφορά της που αναγνωρίζεται διαρκώς, καταφέρνει να παραμένει σχεδιαστικά φρέσκια για 11 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο δεν έχουν όλοι το ίδιο γούστο και προφανώς, οι σχεδιαστές είναι πιο ανήσυχοι από τους περισσότερους από εμάς. Αυτή λοιπόν είναι η σχεδιαστική πρόταση του Tamas Jakus, γνωστό από τις δουλειές του υπό την ονομασία Jakusa Design.
 
Ο Ούγγρος σχεδιαστής έχει εμφανιστεί πολλάκις σε διεθνή μέσα με τις δουλειές του και τώρα το κάνει ξανά, μέσα από την «Red Line» που δημιούργησε. Βάση της δημιουργίας του η Aprilia RSV4, την οποία όμως ο Jakus ενέδυσε με τελείως διαφορετικό κοστούμι, σε φουτουριστικές γραμμές. Το carbon έχει την τιμητική του στο εικονικό αυτό κοστούμι, το οποίο χαρακτηρίζεται από «βράγχια» στα πλευρά του και ένα εξωφρενικά έντονο ρύγχος που θα δημιουργούσε σίγουρα πρόβλημα στην… έγκριση τύπου!
 
Κατά τα άλλα, ο Jakus «εξόπλισε» την δημιουργία του με μια εξάτμιση από την Akrapovic, ανθρακονημάτινους δισκοειδείς τροχούς και μια μακρόστενη, foam σέλα αγωνιστικού τύπου. Πως σας φαίνεται;