Είναι αυτό το νέο Benelli TRK 502;

Νέο Benelli TRK 502 προ των πυλών;

Το πολύ επιτυχημένο adventure μοντέλο της Benelli φαίνεται ότι ετοιμάζεται να λάβει κάποιες αλλαγές εν όψει των επόμενων χρόνων. Τι περιμένουμε;

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Βρετανοί δημοσιογράφοι του BikeSocial  ανακάλυψαν μια εικόνα, μαζί με κάποιες πληροφορίες σχετικά με νέο Benelli TRK 502, που έρχεται σύντομα. Η γνωστή adventure μοτοσυκλέτα της Benelli βρίσκεται στην αγορά από το 2017 και μετά από 4 χρόνια, αλλαγές ετοιμάζονται να γίνουν.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, που αλίευσαν και μια εικόνα από το εργοστάσιο της Benelli, το TRK 502 θα λάβει αρχικά ένα νέο ψαλίδι, από αλουμίνιο. Μια αναβάθμιση που βελτιώνει άμεσα την οδηγική συμπεριφορά μιας μοτοσυκλέτας, σε σχέση με το ατσάλινο ψαλίδι, το αλουμινένιο μπορεί πλέον να «δικαιολογηθεί» ως επιλογή, μετά την πλούσια εμπειρία που η Benelli απέκτησε στην αγορά. Συνεπώς, η αύξηση κόστους που το αλουμινένιο ψαλίδι φέρνει στην παραγωγή, δικαιολογείται από τις αυξημένες προσδοκίες των αναβατών.

Στην μοτοσυκλέτα που αλίευσαν οι Βρετανοί, δεν βλέπουμε άλλες μεγάλες αλλαγές στο TRK 502 . Διακρίνονται ωστόσο, νέες χούφτες αλλά και νέα φρένα εμπρός, πιθανότατα με το όνομα της Brembo. Φυσικά η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι ένα μοντέλο δοκιμών, στο οποίο εφαρμόστηκαν οι αναβαθμίσεις για συλλογή δεδομένων. Πρέπει να περιμένουμε για επίσημες πληροφορίες, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο το Benelli TRK 502 να αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό, μετά από 4 χρόνια παρουσίας.