Αυτό είναι το Triumph Street Triple S 660 της Αυστραλίας

Triumph: Έρχεται μικρότερο Street Triple S 660;

Πληροφορίες από την Αυστραλία άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου για μία μικρότερη έκδοση του Street Triple S της Triumph με λιγότερα κυβικά. Δείτε περισσότερα…

Μόλις πριν λίγες ημέρες, είδαμε την ολοκαίνουργια Triumph Street Triple RS 2020 αλλά, οι ξένοι δημοσιογράφοι με έδρα την Αυστραλία κάνουν λόγο για κάτι μάλλον απροσδόκητο: Το Street Triple S «χάνει» κυβικά, ελέω μεγαλύτερης προσιτότητας.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Triumph Αυστραλίας εντοπίστηκε μια μικρότερη έκδοση της Street Triple S, με κινητήρα στα 660 κυβικά που αποδίδει μέχρι 54 ίππους. Η μείωση του κυβισμού σε σχέση με την έκδοση των 765 κ.εκ. έρχεται με την μείωση διαμέτρου και διαδρομής των κυλίνδρων (76x48,5 αντί 78x53,4 αντίστοιχα). Πρακτικά δηλαδή μιλάμε για έναν εντελώς διαφορετικό κινητήρα, στα «σωθικά» του. Η Street Triple S της Αυστραλίας έχει επίσης μέγιστη ροπή στα 6 kgm, ενώ φέρει και 2 riding modes: Δρόμου και βροχής.

Προφανώς, με την κατάλληλη ρύθμιση της χαρτογράφησης ανάφλεξης και ψεκασμού, οι 54 ίπποι της έκδοσης Αυστραλίας θα μπορούσαν να μειωθούν στους 48, κάνοντας το Street Triple S 660 κατάλληλο για οδήγηση με δίπλωμα Α2. Τι λέτε εσείς; Θα σας άρεσε μία έκδοση της καταπληκτικής αυτής μοτοσυκλέτας, αλλά με πιο αδύναμο κινητήρα που θα προσέλκυε διαφορετικό και περισσότερο κοινό; Περιμένουμε και περισσότερα, εν όψει EICMA.