Είναι αυτό το νέο Panigale 959;

Spy pics: Αυτή είναι η νέα Ducati Panigale 959

Κάτι νέο έρχεται με βεβαιότητα στα superbikes της Ducati, αφού η φημολογούμενη νέα Panigale 959 εθεάθη ξανά στο δρόμο, καμουφλαρισμένη. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati ετοιμάζεται να ανανεώσει την «μικρότερη» από τις Superbikes της, όπως οι ενδείξεις επιμένουν από την αρχή της χρονιάς. Αυτή την φορά, και πάλι κατασκοπευτικές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνοντας μία Panigale με τον δικύλινδρο κινητήρα Superquadro, αλλά «ντύσιμο» με… καμουφλάζ.

Το τελευταίο «κρούσμα» έσκασε πριν λίγες ώρες και μας δείχνει την μοτοσυκλέτα με καμουφλάζ σε όλη της την έκταση, αυτό όμως που δεν κρύβεται είναι ότι το μοντέλο φέρει τα πλαστικά της Panigale V4. Προσέξτε το χαρακτηριστικό εμπρός μέρος, που γνωρίσαμε το 2017, μέσα από το νέο τότε V4 μοντέλο. Ακόμα, το ψαλίδι είναι πλέον μονόμπρατσο, αντί για «συμβατικό»: Μια επιλογή που έχει να κάνει κυρίως με το styling, μιας και οι αγοραστές Ducati το ζητούν… σαν τρελοί.

Κατά τα άλλα, ευδιάκριτος είναι ο δικύλινδρος κινητήρας Superquadro αλλά και η δρομολόγηση της εξάτμισης που διαφέρει από αυτήν του Desmosedici Stradale. Επίσης, στην πίσω «σέλα» του μοντέλου φαίνεται μία βαλίτσα που φέρει σίγουρα, εξοπλισμό δοκιμής και όργανα (μια καλωδίωση είναι ευδιάκριτη…)

Όσο περνούν οι μέρες, φαίνεται ότι η Ducati θα έχει να παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα στην παγκόσμια πρεμιέρα της, που έρχεται τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.