Αυτό είναι το νέο Triumph Daytona Moto2 765

Αυτό είναι το νέο Triumph Daytona Moto2 765

Αυτό είναι το νέο Triumph Daytona Moto2 765

Αυτό είναι το νέο Triumph Daytona Moto2 765

Αυτό είναι το νέο Triumph Daytona Moto2 765

Αυτό είναι το νέο Triumph Daytona Moto2 765

Νέο Triumph Daytona Moto2 765

Αποκαλύφθηκε η νέα supersport μοτοσυκλέτα της Triumph, η Daytona Moto2 765 Limited Edition επιστρέφοντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στην γκάμα της εταιρείας.

Η Triumph αποκάλυψε με κάθε επισημότητα, την νέα Daytona Moto2 765 Limited Edition, επαναφέροντας το μοντέλο στην γκάμα της και εισακούοντας τις… προσευχές αμέτρητων αναβατών παγκοσμίως. Το νέο μοντέλο έκανε ντεμπούτο στην Αγγλία και συγκεκριμένα, στο Silverstone, εν όψει του αγώνα της Κυριακής.

Η νέα Triumph Daytona Moto2 765 είναι ουσιαστικά η γιορτή της Triumph για την συμμετοχή της στην Moto2, ως πάροχος του κινητήρα των 765 κ.εκ. Με την νέα Daytona Moto2 765, η Triumph θα δώσει την χαρά σε 765 αναβάτες στην Βόρεια Αμερική και 765 ακόμα στον υπόλοιπο κόσμο, να απολαύσουν μία από τις διαχρονικά καλύτερες supersport μοτοσυκλέτες με πολλά στοιχεία μοναδικότητας, που αναφέρονται στα MotoGP και στις πίστες αγώνων.

Στην καρδιά της νέας Daytona 765 χτυπά ο τρικύλινδρος κινητήρας που φέρει αγωνιστική τεχνολογία από τα MotoGP, αποδίδοντας 130 ίππους και 8,0 kgm ροπής, στις 12.750 και 9.750 σαλ αντίστοιχα. Πρόκειται για την ισχυρότερη μοτοσυκλέτα 765 κ.εκ. που κατασκευάζει η Triumph σήμερα. Στον βασικό εξοπλισμό της Limited Edition περιλαμβάνεται και τελικό εξάτμισης της Arrow.

To πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι το ίδιο με αυτό του πρωτότυπου Moto2 που είχε παρουσιαστεί μαζί με την ανακοίνωση της συμμετοχής της Triumph στην κατηγορία. Στις αναρτήσεις, η 765 Limited Edition εξοπλίζεται με Ohlins ΤΤΧ αμορτισέρ και ΝΙΧ πιρούνι, αμφότερα πλήρως ρυθμιζόμενα. Τα εμπρός φρένα φέρουν τις γνωστές πλέον, 4πίστονες μονομπλόκ δαγκάνες Stylema της Brembo. 

Η μοτοσυκλέτα φέρει ηλεκτρονικό πακέτο που παρέχει στον αναβάτη 5 riding modes, traction control και quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων. Τα όργανα έχουν πλέον μορφή TFT οθόνης που φέρει και χρονόμετρο γύρων. Οι τροχοί της νέας Daytona είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, οι ελαφρύτεροι τροχοί της κατηγορίας, κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα σχετικά με την τιμή και την διαθεσιμότητα του μοντέλου.