Yamaha YZF-R1M

Yamaha YZF-R1M

Οι online παραγγελίες ξεκίνησαν: Δες τιμή

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις μια μοτοσυκλέτα εμπνευσμένη από τα MotoGP, μπορείς με λίγα μόνο κλικ να κάνεις δική σου τη νέα YZF-R1M. Δες εδώ την τιμή της.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Δεν έχουν περάσει δυο εβδομάδες από τότε που παρουσιάστηκαν επίσημα οι νέες R1 και R1M για το 2020 και όπως είχαμε γράψει τότε οι παραγγελίες της κορυφαίας έκδοσης, R1M, θα γίνονταν ηλεκτρονικά, όπως συνηθίζει να κάνει η Yamaha με premium μοντέλα. Η ηλεκτρονική φόρμα έχει πλέον ανοίξει και όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να μπουν άμεσα στο https://r1m.yamaha-motor.eu/ και να κάνουν την παραγγελία τους, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με τις πρώτες μοτοσυκλέτες να φτάνουν το Σεπτέμβρη στα χέρια των κατόχων τους. Για την Ελλάδα η τιμή της YZF-R1M είναι 28.100 ευρώ.  



Όσοι αγοράσουν μια YZF-R1M θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Yamaha Racing Experience που θα γίνει σε Mugello και Le Mans την άνοιξη του 2020 και να βιώσουν έτσι τα αγωνιστικά γονίδια της μοτοσυκλέτας μαζί με αναβάτες από όλη την Ευρώπη. Επίσης, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τεχνικά σεμινάρια που θα τους βοηθήσουν στο να κατανοήσουν τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσυκλέτας και να μπορέσουν να κάνουν ρυθμίσεις στις δικές τους μοτοσυκλέτες. Έτσι θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του κινητήρα και του πλαισίου, αλλά και να βελτιώσουν τις δικές τους επιδόσεις μέσα στην πίστα.   



Η σιλουέτα της R1M είναι όσο πιο κοντά θα μπορούσε στην εργοστασιακή YZR-M1 που χρησιμοποιούν οι Valentino Rossi και Maverick Vinales στα MotoGP και είναι διαθέσιμη σε έναν μόνο χρωματισμό, Silver Blu Carbon, που αναδεικνύει το ανθρακονημάτινο φαίρινγκ.

Μάθε τα πάντα για τις νέες Yamaha YZF-R1 και YZF-R1M με ένα κλικ εδώ.