To Triumph Rocker III TFC

Triumph Rocker III TFC: Ξεπούλησε...

Και τα 750 κομμάτια του νέου Triumph Rocker III TFC πουλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού, όπως χαρακτηριστικά δημοσιεύει η μάρκα! Δείτε περισσότερα…

Το Triumph Rocker III TFC ήταν και η πρώτη επίσημη μορφή του νέου Rocket III, το οποίο η βρετανική μάρκα επαναφέρει θριαμβευτικά στην γκάμα της μετά από χρόνια. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παρουσιάσεις το νέο σου κορυφαίο μοντέλο, παρά μια περιορισμένης παραγωγής έκδοσή του; Κανένας.

Μόνο 750 κομμάτια έγιναν διαθέσιμα από την νέα μοτοσυκλέτα και, όπως ενημερωθήκαμε πριν λίγες ώρες από την ίδια την Triumph, το Rocket III TFC ξεπούλησε παγκοσμίως. Όσοι προλάβατε… προλάβατε, οπότε τώρα αν ενδιαφέρεστε να κάνετε δικό σας τον τρικύλινδρο Βεεμώθ της Triumph, πρέπει να περιμένετε μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του.

Και για να μην ξεχνάμε τα βασικά, η Rocket III αποτελεί την ισχυρότερη Triumph όλων των εποχών, με 182 ίππους και 23 kgm ροπής, από τον τρικύλινδρο των 2,5 λίτρων. Ο μεγαλύτερος σε κυβισμό κινητήρας μοτοσυκλέτας παραγωγής είναι κατά μήκος τοποθετημένος στην Rocket III, μια χαρακτηριστική διάταξη για το μοντέλο. Η νέα Rocket III είναι ριζικά ανανεωμένη κατά τα άλλα, με περιφερειακά κορυφής και πολύ πιο σπορ χαρακτήρα από παλιά, κοιτώντας την κορυφή της power cruiser κατηγορίας.