Είναι αυτό το νέο Yamaha MT-07 του 2020;

Είναι αυτό το νέο Yamaha MT-07 του 2020;

Είναι αυτό το νέο Yamaha MT-07 του 2020;

Yamaha MT-07: Έρχεται ανανέωση

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν ότι η Yamaha μάλλον ετοιμάζει κι άλλη ανανέωση για το MT-07. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Έρχεται νέο Yamaha MT-07; Πολύ πιθανόν αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που βλέπουμε, τις οποίες εξασφάλισε το Motorcycle News. Όπως βλέπετε, η άμεσα αναγνωρίσιμη μορφή του MT-07 εμφανίζεται με μπόλικο καμουφλάζ σε στρατηγικά σημεία, ενώ βλέπουμε και ένα δοχείο στο πίσω μέρος (από… γάλα;) το οποίο ίσως χρησιμεύει για συλλογή αναθυμιάσεων ή ρύπων.

Οι παρατηρητικοί κατάσκοποι κάνουν λόγο για ένα εντελώς νέο πίνακα οργάνων, πιθανώς μια οθόνη TFT που θα αντικαταστήσει την LCD του παρόντος μοντέλου. Κατά τα άλλα, οι άλλες λεπτομέρειες που προδίδουν αλλαγές είναι φυσικά τα καμουφλάζ στο μούτρο και το ρεζερβουάρ, προφανώς για απόκρυψη περαιτέρω λεπτομερειών.
 
Η MT-07 έχει κλείσει 5 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας παγκοσμίως, ενώ το 2018 είχε την πρώτη της μεγάλη ανανέωση. Από ότι φαίνεται, και η δεύτερη ανανέωση είναι προ των πυλών και ίσως φέρει περισσότερες αλλαγές από όσες βλέπουμε. Μην ξεχνάτε ότι οι προδιαγραφές ρύπων Euro5 τίθενται σε άμεση εφαρμογή από του χρόνου και οι κατασκευαστές, πρέπει να βρουν τρόπους να συμμορφώσουν τα μοντέλα τους. Μια ανανέωση είναι και μια πρώτης τάξης ευκαιρία, για αναζήτηση νέων λύσεων.
 
Τι όμως ετοιμάζει η Yamaha; Αυτό πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε οριστικά.