Triumph: Εθεάθη ξανά το νέο Rocket III!

Σε ανεπίσημη κατασκοπευτική φωτογραφία, εμφανίστηκε πάλι να δοκιμάζεται το μεγάλο cruiser της Triumph που επιστρέφει στην γκάμα. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Triumph θα επαναφέρει το Rocket III στην γκάμα της , μιας και εθεάθη όχι μόνο σε επίσημες εικόνες της εταιρείας, αλλά και στο δρόμο, για δοκιμές. Φαίνεται ότι σταδιακά τα σχέδια παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς η μοτοσυκλέτα απαθανατίστηκε ΞΑΝΑ, στον έξω κόσμο.

Αυτή την φορά, η εικόνα προέρχεται από έναν Βρετανό ιδιώτη, ο οποίος την απέστειλε στο τοπικό μέσο Motorcycle News. Φυσικά τέτοιες ευκαιρίες δεν… χάνονται, πόσο μάλλον όταν η φωτό είναι ιδιαίτερα ευκρινής και αποκαλυπτική.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες της νέας μοτοσυκλέτας, την οποία οι δημοσιογράφοι του MCN συνδέουν με το τελικό μοντέλο παραγωγής. Αρχικά, ο διπλός εμπρός προβολέας παραμένει, στοιχείο χαρακτηριστικό για την Triumph εδώ και χρόνια και κάτι που προέρχεται και από το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, ο τρικύλινδρος κολοσσιαίος κινητήρας δεσπόζει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, και πάλι τοποθετημένος κατά μήκος, με 3 μεγάλες επιφάνειες που θα μπορούσαν να είναι ψυγεία, στο εμπρός μέρος.

Επιπλέον, διακρίνεται το ιδιαίτερα μεγάλο, ενιαίο «καζανάκι»-σιγαστήρας της εξάτμισης, φυσικά καθώς το μοντέλο θα πρέπει να περνά τις Euro5 προδιαγραφές, που είναι πολύ πιο αυστηρές από τις Euro4. Τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας είναι ιδιαίτερα παχιά αλλά και με ψηλό προφίλ, προφανώς τονίζοντας τον cruiser χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, ενώ στοιχείο που συνδέει την μοτό της εικόνας με έκδοση παραγωγής, αποτελεί η παρουσία 2 σελών αναβάτη-συνεπιβάτη.

Προφανώς, το μοντέλο βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμών, καθώς αναμένεται να βγει στην παραγωγή στις αρχές του 2020. Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, μία TFC έκδοση της νέας Rocket IIΙ θα γίνει διαθέσιμη σε 750 κομμάτια στο τέλος της χρονιάς και μετά, θα κυκλοφορήσει η έκδοση παραγωγής. Υπομονή, και για περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες…