Νέα Ducati Panigale V4 Penta

H πρώτη από 10 one-of-a-kind δημιουργίες ενός Ιταλικού οίκου design, μια μοτοσυκλέτα που πήρε την ήδη εξωτική V4 και την πήγε σε άλλο επίπεδο! Απολαύστε…

Πριν λίγες ημέρες, σας προετοιμάσαμε για μια νέα έκδοση της Ducati Panigale V4, όχι παραγωγής, αλλά custom, χειροποίητη, για έναν αρκετά πλούσιο τυχερό, που θα μπορέσει να την αποκτήσει.

Πρόκειται για την Ducati Panigale V4 Penta της Oficine GP Design, που παρουσιάστηκε επίσημα.
Με βάση μια V4, ο οίκος custom δημιούργησε μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα naked τύπου, που κοστίζει μόλις… 100.000 ευρώ, για όποιον θα έχει την δυνατότητα να την αγοράσει. Ας δούμε όμως και πιο αναλυτικά, τις αλλαγές στο μοντέλο προκειμένου να πάρει την μορφή που έχει.



Οι Luca Pozzato και Italo Santilli, οι δύο επικεφαλής του οίκου, άλλαξαν πολλά τμήματα της μοτοσυκλέτας: Μεταξύ αυτών, τοποθέτησαν ένα νέο τεπόζιτο και ένα εντελώς νέο πιρούνι τύπου παραλληλόγραμου της FG Racing, που συνεργάζεται με μπροστά αμορτισέρ. Οι τροχοί είναι ακτινωτού τύπου της Jonich, αποκλειστικά φτιαγμένοι για την μοτοσυκλέτα αυτή, ενώ το εμπρός φωτιστικό σώμα προέρχεται από το Diavel.

H Rizoma δηλώνει το βροντερό παρών παρέχοντας εξαρτήματα όπως οι μανέτες, το καπάκι του ρεζερβουάρ και τα μαρσπιέ, ενώ το μαύρο και το χρυσό χρώμα χαρακτηρίζουν την μοτοσυκλέτα, που φυσικά έχει βαφεί εξαρχής. Τέλος, νέο είναι και ένα ειδικό καπάκι οργάνων, που τοποθετήθηκε πάνω από την TFT οθόνη της Panigale V4 προστατεύοντάς την και ανανεώνοντάς την εμφανισιακά.



Πως σας φαίνεται; Φανταζόμαστε ότι το μοντέλο θα έχει ήδη πουληθεί, ενώ περιμένουμε με αγωνία και τις υπόλοιπες δημιουργίες των Oficine GP Design…