GG Retrofitz: Μεταμόρφωση για το R3

Ένα σετ fairing που μετατρέπει την μικρή σπορ μοτοσυκλέτα της Yamaha σε ένα ρετρό σπορ μοντέλο! Πως σας φαίνεται;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η ρετρο-μανία αγγίζει ακόμη και μοντέλα που υπό άλλες συνθήκες, θα παρέμεναν εμφανισιακά απαράλλαχτα. Ένα από αυτά είναι και το Yamaha R3, μια μοτοσυκλέτα που απευθύνεται κυρίως σε νέους αναβάτες γεμάτους… αδρεναλίνη, με τον αμιγώς σπορ χαρακτήρα του. Ωστόσο, η GG Retrofitz είχε άλλες ιδέες…

Η εταιρεία έχει διαθέσιμο ένα fairing kit για την μοτοσυκλέτα της Yamaha, που αντικαθιστά απευθείας τα πλαστικά του R3 με ένα κοστούμι, που θυμίζει αγωνιστική του 1960. Η μετατροπή είναι πλήρης και καλύπτει από εμπρός και πίσω την μοτοσυκλέτα, με διαφορετική μονόσελη ουρά, χαρακτηριστικό μούτρο με την ανάλογη ζελατίνα και κάλυμμα ρεζερβουάρ.

Το σετ διατίθεται σε λευκό χρώμα, προφανώς δίνοντας κι άλλες δυνατότητες παραμετροποίησης στα μέτρα του αναβάτη, ο οποίος μπορεί να το βάψει ανάλογα. Το σετ κοστίζει 950 λίρες στην Αγγλία (υπολογίστε περίπου 1.100 ευρώ) και έρχεται επίσης με νέα κλιπόν και μια ειδική καλωδίωση για την χρήση στρογγυλού εμπρός φαναριού (το οποίο ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται…)

Μάλιστα, για όσους δεν επιθυμούν το λευκό χρώμα και θέλουν μια έτοιμη πρόταση, η GG Retrofitz έχει και 3 ακόμη χρωματικούς συνδυασμούς στην διαθέσιμη γκάμα του κιτ, οι οποίοι ωστόσο βασίζονται ακόμη στο λευκό χρώμα.

Τι λέτε λοιπόν; Πως σας φαίνεται να μετατρέπατε ένα υπερμοντέρνο R3 σε μια ρετρό μοτοσυκλέτα;