Νέο Honda Forza 300 2018

Το σκούτερ Forza 300 της Honda έρχεται πλήρως ανανεωμένο, με σπορ εμφάνιση, πιο συμπαγείς διαστάσεις και μικρότερο βάρος, ενώ διαθέτει πλουσιότερο εξοπλισμό.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Forza 300 του 2018 διακρίνεται για τη ρηξικέλευθη, σπορ, νέα του εμφάνιση και για τις σημαντικά μικρότερες διαστάσεις του από το προηγούμενο σχέδιο. Το μεταξόνιο και το συνολικό μήκος του σκούτερ έχουν μειωθεί, ενώ είναι στενότερο, αλλά και διαθέτει ψηλότερη σέλα για καλύτερη ορατότητα. Παρά την μεγαλύτερη διάμετρο του πίσω τροχού, είναι κατά 12 kg ελαφρύτερο, χάρη στο βελτιωμένο πλαίσιο και τον επανασχεδιασμένο σκελετό, κάτι που συνεπάγεται καλύτερη επιτάχυνση, μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα προσφέρει μέγιστη προστασία από τον άνεμο στις υψηλές ταχύτητες όσο και την απαραίτητη ευελιξία στην πόλη. Επίσης, το Forza 300 έχει υιοθετήσει το σύστημα Selectable Torque Control της Honda (HSTC) το οποίο ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από το αριστερό γκριπ.

Ο βελτιωμένος πίνακας οργάνων, πέραν των βασικών αναλογικών οργάνων, διαθέτει πιο πλούσιες ψηφιακές ενδείξεις και LED φωτισμό. Το Smart Key διαχειρίζεται τώρα και την προαιρετική μπαγκαζιέρα των 45 λίτρων.

Το Forza 300 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Honda moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. σε δύο εκδόσεις:
  • Forza 300                                       5.950 ευρώ
  • Forza 300 Smart Top Box             6.250 ευρώ