Οι νέες και ακόμη πιο αποκαλυπτικές φωτό του νέου BMW S1000RR...

Οι νέες και ακόμη πιο αποκαλυπτικές φωτό του νέου BMW S1000RR...

BMW S1000RR: Διέρρευσαν και τα specs!

Ακόμα περισσότερα πράγματα μαθαίνονται για το επερχόμενο superbike της BMW! Δείτε περισσότερα εδώ…

Πριν λίγο καιρό, ήμασταν οι πρώτοι στην Ελλάδα,  που σας αποκαλύπταμε την μορφή του BMW S1000RR μέσα από σχέδια πατέντας που κατοχυρώθηκαν. Πλεόν, το μοντέλο όχι μόνο είναι γεγονός, αλλά έχει έτοιμα-γραμμένα, τα συνοδευτικά του στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, τα στοιχεία «διέρρευσαν» στο διαδίκτυο, προκαλώντας φρενίτιδα παγκοσμίως. Μαζί με πολλές πληροφορίες, και νέες φωτογραφίες του μοντέλου εντείνουν ακόμα περισσότερο την αναμονή μας για αυτό. Αναμφίβολα μιλάμε για εμφανισιακή μεταμόρφωση σε σχέση με το τωρινό.

Ωστόσο ακόμα πιο ενδιαφέροντα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο θα αποδίδει 207 ίππους, 11,4 kgm ροπής και ο τετρακύλινδρος κινητήρας θα φέρει το σύστημα Shift Cam. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για σύστημα μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων, που χρησιμοποιείται ήδη στο R1250GS και το R1250RT. Με αυτό το σύστημα, η BMW αναμένεται να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, στην καμπύλη απόδοσης ροπής και ισχύος.

Το μοντέλο ανακοινώνεται επίσης, ότι θα έχει βάρος πλήρες υγρών, στα 197 κιλά, ενώ πλέον δεν κρύβεται μια πλατφόρμα εξτρά εξοπλισμού με το όνομα M Package, που θα περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως μαρσπιέ, μανέτες, νέα ζελατίνα και σέλα και πολλά ακόμη καλούδια…

Εντάξει, με αυτά και με εκείνα, ήδη κρατάμε τις καρδιές μας από την αναμονή, περιμένοντας πως και πως την αποκάλυψη του μοντέλου. Λίγες μέρες ακόμα…