Αν περιμένατε την Intermot για να δείτε την νέα S1000RR, μάλλον θα συνεχίσετε να περιμένετε...

BMW S1000RR 2019: Δεν θα είναι στην Intermot

Θα απουσιάσει από την ερχόμενη γερμανική έκθεση, η αναμενόμενη νέα Supersport της BMW; Πολύ πιθανόν.

Το ότι η BMW θα μας παρουσιάσει ένα νέο S1000RR είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο στους ενδότερους κύκλους του χώρου, η ίδια η BMW ωστόσο εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει απολύτως τίποτα επίσημα. Με την Intermot προ των πυλών, μια αναμονή για την νέα Supersport μοτοσυκλέτα υπάρχει… ωστόσο η BMW μάλλον μας «ακυρώνει» με επίσημη ανακοίνωσή της.

Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου της για την Intermot, η Βαυαρική εταιρεία κάνει λόγο για την παρουσία «δύο νέων μοντέλων και της γκάμας του 2018» στην Γερμανική έκθεση της Κολωνίας. Αμέσως μετά, διευκρινίζει ότι τα δύο νέα αυτά μοντέλα θα είναι τα R1250GS και R1250RT, αποκλείοντας δηλαδή την πιθανότητα εμφάνισης του νέου S1000RR, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη έκθεση. Αν η BMW δεν κινηθεί αιφνιδιαστικά εμφανίζοντας την μοτοσυκλέτα στην Έκθεση του Παρισιού, που θα γίνει τις ίδιες ημέρες με την Intermot, τότε πρέπει να περιμένουμε τον Νοέμβριο και την EICMA.

Μείνετε ωστόσο συντονισμένοι, καθώς ουδέποτε αποκλείεται παντελώς η πιθανότητα «έκπληξης», ή πιο επίσημα, μιας κίνησης που σκόπιμα αποκρύπτεται ακόμη από τους δημοσιογράφους. Υπομονή, μέχρι την επόμενη εβδομάδα.