Ιδού η νέα Suzuki GSX-R1000R RYUYO...

Ιδού η νέα Suzuki GSX-R1000R RYUYO...

Ιδού η νέα Suzuki GSX-R1000R RYUYO...

Suzuki GSX-R1000R RYUYO

Αποκαλύφθηκε η μοτοσυκλέτα την οποία η Suzuki είχε ανακοινώσει εμμέσως πλην σαφώς, πριν λίγες ημέρες. Δείτε περισσότερα!

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Μπαίνοντας δυναμικά στην μόδα των περιορισμένων εκδόσεων στις σπορ μοτοσυκλέτες παραγωγής, η Suzuki παρουσίασε και επίσημα την GSX-R1000R RYUYO. Η μοτοσυκλέτα έχει πάρει το όνομά της από την ιδιόκτητη πίστα δοκιμών της Suzuki στην Ιαπωνία. Μόνο 20 κομμάτια του μοντέλου θα κατασκευαστούν και θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως.

Για να δημιουργηθεί το νέο μοντέλο, η Suzuki συνεργάστηκε με πολλές κορυφαίες μάρκες από τον χώρο των Motor Sports, όπως πίσω αμορτισέρ Ohlins, νέα φρένα από την Brembo, ελαστικά της Dunlop, εξάτμιση και ηλεκτρονικά της Yoshimura και κάποια αξεσουάρ από τις Motul, Extreme Components και Bonamici Racing.



Σύμφωνα με όσες πληροφορίες είναι ήδη διαθέσιμες, η μοτοσυκλέτα θα αποδίδει περισσότερους ίππους από την GSX-R1000R και συγκεκριμένα, φτάνει τους 212 και τα 13 kgm ροπής. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται ότι είναι μόνο 168 κιλά!

Ακόμη, υπάρχουν κάποιες πρώτες πληροφορίες για την τιμή του μοντέλου, που θα προσεγγίσει τις 30.000 ευρώ. Η επίσημη πρώτη της μοτοσυκλέτας σε έκθεση, θα γίνει στην EICMA τον Νοέμβριο. Πως σας φαίνεται;