BMW S1000RR: Τώρα και…σε έγχρωμο!

Εμφανίστηκε σε ψηφιακή απεικόνιση το νέο S1000RR του 2019, επιδεικνύοντας και τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς του! Δείτε το εδώ…

Μετά από την εμφάνιση μέσα από διαρροές, της μορφής της BMW S1000RR που περιμένουμε για του χρόνου, τώρα βλέπουμε και τις πρώτες έγχρωμες απεικονίσεις της, οι οποίες προφανώς είναι κοντύτερα στην πραγματικότητα.

Οι εικόνες αποτελούν ψηφιακή δημιουργία καλλιτέχνη, ο οποίος φρόντισε να τις δημοσιεύσει σε μέσα του εξωτερικού. Ο καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε τον μεγάλο βαθμό λεπτομέρειας, που χαρακτήριζε τα σχέδια πατέντας, προκειμένου να δημιουργήσει τα τελικά του πλάνα.

Στις εικόνες εμφανίζονται 3 διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί: Ο χαρακτηριστικός μπλέ-λευκός-κόκκινος της BMW Motorrad, το ιδιαίτερο φλουο κίτρινο χρώμα το οποίο εξόπλιζε το μοντέλο στις πρώτες του γενιές αλλά και μια λευκή-μαύρη εκδοχή, η οποία φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Αναμφίβολα οι δουλειές είναι αρκετά κοντά στις σχεδιαστικές τάσεις της BMW, όσον αφορά τα χρώματά της και δεν αμφιβάλλουμε ότι πέφτουν σε μεγάλο βαθμό «μέσα». Το μόνο που μένει αλήθεια, είναι να δούμε οριστικά πλέον το μοντέλο και φυσικά, να μάθουμε σε τι χρώματα θα διατίθεται. Λίγη υπομονή ακόμα…