Team Classic Suzuki: Ένα ανεπανάληπτο GSX-R1000R

Ένα L7 σε μοναδικό χρώμα από την Team Classic, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσει… σιελόρροια. Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Team Classic Suzuki ασχολείται κυρίως με τους αγώνες και έχει έναν χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό, με τον οποίο διακοσμεί τις μοτοσυκλέτες της. Αυτή την φορά όμως, αποφάσισε να βάψει με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα, και μία υπερσύγχρονη GSX-R1000R L7 και οφείλουμε να πούμε ότι το νέο «ντύσιμο» της πάει… γάντι, ή ακριβέστερα, σαν αγωνιστική φόρμα!

Προς το παρόν η μοτοσυκλέτα αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι, υπάρχουν όμως φήμες που υπονοούν ότι, με αρκετό… ενδιαφέρον, η Suzuki μπορεί να την εισάγει στην παραγωγή, σε περιορισμένο αριθμό.

Προσέξτε τις αλλαγές που έχουν γίνει στο μοντέλο. Πολύ περισσότερο λευκό από ότι στα εργοστασιακά χρώματα, όπου σχεδόν απουσιάζει, άλλες αποχρώσεις του μπλε και στρατηγικά τοποθετημένες κόκκινες λεπτομέρειες. Τα χρώματα φυσικά δεν είναι τυχαία, καθώς αντικατοπτρίζουν την ιστορία της Suzuki, ενώ φυσικά τα λογότυπα των χορηγών της ομάδας είναι εκεί και προσθέτουν σε replica εικόνα.

Εκτός από τα χρώματα, το μοντέλο έχει κι άλλα μοναδικά εξαρτήματα να το εξοπλίζουν, στην προκειμένη περίπτωση προστατευτικά μανετών, προστατευτικά καπάκια κινητήρα και πλαισίου από ανθρακόνημα, μονόσελο, άλλη ζελατίνα, «μανιτάρια» και άλλες λεπτομέρειες που προσθέτουν σε αγωνιστικό χαρακτήρα.

Μα πείτε μας… δεν είναι υπέροχο;