Τα φλάς και το εμπρός φτερό αφαιρέθηκαν.

Εμπρός τροχός 18 ιντσών

Εμφάνιση που θυμίζει Ducati MotoGP.

Με υπογραφή Lorenzo

H Skunk Machine κατασκεύασε ένα διαφορετικό Ducati Scrambler εμπνευσμένο από τα MotoGP, το οποίο μάλιστα υπέγραψε ο Jorge Lorenzo στον αγώνα της Μελβούρνης την προηγούμενη χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας ήθελε κάτι ιδιαίτερο για να διακοσμήσει το μπαρ του και απευθύνθηκε στην Skunk Machine. Η δημιουργία της Trackster ξεκίνησε με τον σχεδιασμό των γραφικών με βάση αυτά που υπάρχουν στη Ducati των MotoGP. Τα φλάς και το εμπρός φτερό αφαιρέθηκαν, η ουρά κόπηκε και τυλίχτηκαν οι λαιμοί των εξατμίσεων. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε το φαίρινγκ, το οποίο αποτελείται από τέσσερα κομμάτια, την ουρά, τη σέλα και τα δυο πλαϊνά καπάκια. Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης της Skunk Machine, Carl Cerra, το δυσκολότερο κομμάτι της κατασκευής ήταν το να καταφέρουν ο Jorge Lorenzo να βάλει την υπογραφή του στην ουρά της μοτοσυκλέτας.



Αφού κανονίστηκε κι αυτό η βαφή της μοτοσυκλέτας ολοκληρώθηκε και η υπογραφή «σφραγίστηκε» κάτω από το διάφανο βερνίκι. Για μια πιο ολοκληρωμένη «αγωνιστική» εμφάνιση επιλέχθηκε σλικ πίσω ελαστικό 17 ιντσών της Michelin, μιας και η εταιρεία είναι χορηγός της Ducati. Ο εμπρός τροχός είναι 18 ιντσών και επειδή δεν υπάρχουν σλικ για αυτή τη διάσταση χρησιμοποιήθηκε ένα Michelin Scorcher, η χάραξη του οποίου τεριάζει στην φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας.



Ο ιδιοκτήτης της  Trackster εντυπωσιάστηκε όταν την αντίκρισε, γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα είναι η μοτοσυκλέτα ολοκληρωμένη. Ο Carl είχε εργαστεί στο παρελθόν ως σχεδιαστής αυτοκινήτων για σχεδόν 25 χρόνια και εφαρμόζει πολλές από τις τεχνικές σχεδιασμού που γνωρίζει στις μοτοσυκλέτες που κατασκευάζει. Στόχος του είναι οι δημιουργίες του να μοιάζουν σαν να βγήκαν από γραμμή παραγωγής και να είναι απλές και με «καθαρές» γραμμές.