Eμπρός προβολέας τεχνολογίας LED

9,4 ίπποι στις 7.000 σ.α.λ

Θυμίζει έντονα το «αυθεντικό» Monkey

Monkey 125: Το θρυλικό Honda επιστρέφει

Η Honda παρουσίασε την τελική μορφή του νέου Monkey, το οποίο βασίζεται στο MSX 125, αλλά έχει τη ρετρό εμφάνιση των προγόνων του.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Monkey έκλεισε πέρυσι τα 50 του χρόνια και πλέον είναι έτοιμο να βρεθεί ξανά στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών. Το είχαμε δει ως concept την περσινή χρονιά στο Tokyo Motor Show και πλέον είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στις αγορές ξεκινώντας από αυτή της Ιαπωνίας, με την τιμή του εκεί να είναι λίγο κάτω από τα 3.000 ευρώ. Η εμφάνισή του παραπέμπει έντονα στο «αυθεντικό» Monkey, αλλά κάτω από αυτή υπάρχει μια μοντέρνα «καρδιά».

Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας των 125 κυβικών αποδίδει 9,4 ίππους στις 7.000 σ.α.λ., νούμερο καθόλου αμελητέο, αν αναλογιστούμε τις μικρές διαστάσεις και το βάρος της μοτοσυκλέτας. Ο εμπρός προβολέας τεχνολογίας LED και το στρογγυλό ψηφιακό όργανο δίνουν μια μοντέρνα νότα στο Monkey, ενώ ο εξοπλισμός του θα περιλαμβάνει προαιρετικά και ABS.

Απευθύνεται όχι μόνο στους νοσταλγούς του Monkey, αλλά και σε όσους θέλουν ένα πρακτικό μέσο καθημερινής μετακίνησης που να έχει ρετρό εμφάνιση και να προσφέρει μεγάλη ευκολία χειρισμών. Απομένει να δούμε αν και πότε θα έρθει στην Ευρώπη.