Εμπρός τροχός 26 ιντσών

Αερανάρτηση εμπρός και πίσω

Οι εξατμίσεις ενώνονται και καταλήγουν χαμηλά στο κέντρο του πίσω φτερού.

Υψηλή ραπτική

Το όνομά της είναι «Top Mountain» και προέρχεται από το Top Mountain Motorcycle Museum της Αυστρίας στο οποίο πρόκειται να εκτεθεί.

Το συγκεκριμένο μουσείο βρίσκεται στις Αυστριακές ¶λπεις στο υψηλότερο σημείο, από πλευράς υψομέτρου, από κάθε άλλο μουσείο της Ευρώπης και οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν εστιατόριο και ξενοδοχείο.

Κατασκευάστηκε στην Αυστρία από τον έμπορο Indian Markus Krasser, ο οποίος χρησιμοποίησε ως βάση μια Indian Chief Vintage. Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά πάνω της είναι σίγουρα η βαφή, στην οποία απεικονίζονται κάποιες από τις μοτοσυκλέτες που φιλοξενεί το μουσείο.

Ο επιβλητικός εμπρός τροχός είναι 26 ιντσών ενώ τόσο εμπρός, όσο και πίσω υπάρχει αερανάρτηση, η οποία ρυθμίζει το ύψος της μοτοσυκλέτας από ένα διακόπτη που βρίσκεται στα αριστερά του πίσω κυλίνδρου. Το ρεζερβουάρ προέρχεται από μια Victory Hammer και οι εξατμίσεις ενώνονται και καταλήγουν χαμηλά στο κέντρο του πίσω φτερού. Φυσικά, τα πάνελ που καλύπτουν τον πίσω τροχό, όπως και τα υπόλοιπα μέρη του «αμαξώματος» της είναι χειροποίητα.