Η νέα Piaggio Medley Special Edition

Η νέα Piaggio Medley Special Edition

Νέα έκδοση Piaggio Medley

Μια ακόμα έκδοση για το σημαντικό Medley Παρουσίασε η Piaggio, η οποία διαφέρει μόνο σε χρωματισμό από τις απλές και προσθέτει carbon λεπτομέρειες.

Με παρουσία και στην EICMA του παρόντος έτους, η Piaggio επεκτείνει περαιτέρω την γκάμα του Medley, προσθέτοντας μια ακόμα ειδική έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου. Η έκδοση έχει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το όνομα «Special Edition» και διαφέρει μόνο χρωματικά από το απλό μοντέλο.

Συγκεκριμένα, το scooter σε αυτή την έκδοση φέρει λεπτομέρειες σε μπλε χρώμα -για παράδειγμα, στα εμπρός φλας και στις ζάντες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες- , που συνδυάζονται με έναν σκούρο γκρι χρωματισμό και carbon λεπτομέρειες. Η έκδοση, σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Medley των 125 κυβικών όσο και των 150. Σχετικά με τιμή, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό ακόμα.

Κατά τα άλλα το μοντέλο δεν αλλάζει σε τεχνικό επίπεδο. Εξακολουθεί να εξοπλίζεται με τον τελευταίο iGet κινητήρα με σύστημα Start-Stop ονόματι RISS, που καταργεί την μίζα και επανεκκινεί τον κινητήρα μέσω ενός brushless ηλεκτρικού κινητήρα, εφαρμοσμένου κατευθείαν στο στρόφαλο.  Αναμένουμε και περισσότερες πληροφορίες για την νέα έκδοση του scooter.