Είναι εξοπλισμένη με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Δεν υπάρχει εκτεθειμένο αλουμίνιο στο ρεζερβουάρ της, αλλά η βαφή σε αποζημιώνει.

Διπλό τελικό της Akrapovic

Ducati 959 Panigale Corse

Μπορεί όλοι οι προβολείς να έχουν πέσει πάνω στη νέα V4 Panigale, αλλά η Ducati θα έχει στη γκάμα της την επόμενη χρονιά μια σπέσιαλ έκδοση της 959 Panigale.

Παραδοσιακά η Ducati βγάζει συλλεκτικές εκδόσεις ενός μοντέλου όταν αυτό πλησιάζει στο τέλος της «καριέρας» του. Έτσι ήρθε η σειρά του 959 Panigale να αποκτήσει μια ειδική έκδοση  Corse. Πέρα από την όμορφη βαφή, οι μηχανικοί της Ιταλικής φίρμας προχώρησαν και σε διάφορες άλλες βελτιώσεις προκειμένου να διαφοροποιήσουν την έκδοση Corse από τη βασική. Είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ Οhlins ΤΤΧ 46 τοποθετημένο στο πλάι της μοτοσυκλέτας και ένα 43άρι πιρούνι ΝΙΧ30 της ίδιας εταιρείας. Οι επιλογές αυτές επιτρέπουν στον αναβάτη με λίγα κλικ να μεταμορφώνει τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας ανάλογα με τη χρήση που θέλει να κάνει. Επίσης της Οhlins είναι και το σταμπιλιζατέρ του τιμονιού, ενώ μια μπαταρία ιόντων λιθίου βοηθάει στη μείωση του βάρους.

Την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας συμπληρώνει το διπλό τελικό της Akrapovic που βγαίνει από τη δεξιά μεριά. Δεν υπάρχει εκτεθειμένο αλουμίνιο στο ρεζερβουάρ της, όπως συνηθίζεται στα μοντέλα Corse, αλλά η βαφή σε αποζημιώνει. Θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο του 2018.