Το ψυγείο είναι χωρισμένο σε δυο μέρη.

Θα το δούμε στην EICMA;

Φαίνεται ότι η Βρετανική εταιρεία μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη για τη φετινή EICMA. Θα δούμε τελικά το Tiger 800 του 2018;

Ξέρουμε ότι εδώ και καιρό η Triumph δουλεύει στο να ανανεώσει τη μεσαία on – off μοτοσυκλέτα της. Το νέο Tiger 800 είναι σε φάση δοκιμών τους τελευταίους μήνες και είναι πολύ πιθανό να το δούμε το Νοέμβριο στην έκθεση του Μιλάνο. Η κατασκοπευτική φωτογραφία δεν είναι καινούργια, αλλά είχε τραβηχτεί πριν μερικούς μήνες, όταν το Tiger 800 ήταν ακόμα στα πρώτα στάδια εξέλιξης και δοκιμών. Σκοπός εκείνης της μοτοσυκλέτας ήταν να δοκιμαστεί η γεωμετρία και η θέση οδήγησης και να μπορέσουν οι μηχανικοί να περάσουν στο επόμενο στάδιο, δηλαδή τον καθορισμό του σχήματος του πλαισίου.

Όλα σχεδόν τα εξαρτήματά της προέρχονταν από το υπάρχον Tiger 800, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα και μεγάλο μέρος του πλαισίου. Το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας ήταν τροποποιημένο, ώστε να μπορούν να γίνουν αλλαγές στη γεωμετρία της ανάρτησης. Το ψυγείο ήταν χωρισμένο σε δυο μέρη και τα μαρσπιέ ήταν ρυθμιζόμενα, ώστε να μπορεί ο αναβάτης να αλλάζει τη θέση οδήγησης. Επίσης, υπήρχε μια επέκταση στο ψαλίδι, πιθανώς για ρύθμιση του μεταξονίου. Από τότε, έχει περάσει αρκετός καιρός, οπότε, η μοτοσυκλέτα θα είναι πολύ κοντά στο να βγει σε παραγωγή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνισή της στη έκθεση του Μιλάνο.