Νέα χρώματα και εποπλισμό για τα BMW του 2018

Αέρας ανανέωσης στη BMW

Η BMW ανακοίνωσε τις αλλαγές για τη γκάμα του 2018. Το μενού περιλαμβάνει νέα χρώματα και πρόσθετο εξοπλισμό με γνώμονα την ασφάλεια και την απόλαυση της οδήγησης.

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο. Το R 1200 GS Adventure θα είναι διαθέσιμο σε νέα χρώματα και στον πρόσθετο εξοπλισμό, θα διαθέτει σύστημα αναγνώρισης έκτακτων καταστάσεων και κλήσης για βοήθεια, σύνδεση κινητού τηλεφώνου με την 6,5 ιντσών έγχρωμη οθόνη, επιλογή χαρτογράφησης «Pro» και νέες ρυθμίσεις στις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Θα υπάρχει επιλογή για πιο ψηλή σέλα και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί για το επίπεδο εξοπλισμού Touring.

Η R 1200 RT πέρα από τα νέα χρώματα θα διαθέτει και το σύστημα ABS Pro που επιτρέπει να φρενάρεις με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της στροφής. Στον έξτρα εξοπλισμό περιλαμβάνονται το Emergency Call, το Dynamic Traction Control και το riding mode "Pro".

To S 1000 RR θα διατίθεται, από τον Οκτώβρη, με ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, ενώ το Κ 1600 θα μπορεί να εξοπλιστεί με νέας σχεδίασης LED προβολείς. Για τα R 1200 R, R 1200 RS, S 1000 XR, F 700 GS και F 800 GS και Adventure οι αλλαγές θα περιοριστούν στα διαθέσιμα χρώματα. Ο αέρας της ανανέωσης θα παρασύρει και τα mega scooter της εταιρείας, C 650 Sport και C 650 GT.