net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πως θα είναι άραγε η νέα έκδοση της CBR1000RR;

CBR «βάσης» στην EICMA;

Πληροφορίες από την Αμερική θέλουν την Honda να παρουσιάζει μια «βασική» έκδοση του νέου CBR1000RR, το οποίο είδαμε στην Intermot πριν λίγες ημέρες.

 
Με βάση δημοσιεύματα του Αμερικανικού τύπου, η Honda ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ακόμη έκδοση του CBR1000RR Fireblade, το οποίο είδαμε επίσημα στην Intermot. Συγκεκριμένα, η έκδοση αυτή θα είναι η «βασική» του μοντέλου, με κάποιες αλλαγές που θα το κάνουν πιο προσιτό.
 
Τα δημοσιεύματα μιλούν για αντικατάσταση της ανάρτησης Ohlins αλλά και του ρεζερβουάρ και της εξάτμισης –τα οποία είναι φτιαγμένα από τιτάνιο- με πιο «συμβατικές» λύσεις, προκειμένου η τιμή να μπορεί να είναι χαμηλότερη. Δεν περιμένουμε ωστόσο, αλλαγές στον κινητήρα, στην εμφάνιση ή στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας.

Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να φέρουν την τιμή του μοντέλου πιο κοντά σε αυτή των ανταγωνιστών του, καθώς η έκδοση SP που έχει παρουσιαστεί αναμένεται να ξεπεράσει τις 20.000 δολάρια, ενώ οι υπόλοιποι «Ιάπωνες» κοστίζουν γύρω στις 16.000 δολάρια –φυσικά μιλώντας για την αμερικανική αγορά.

Περιμένουμε και την EICMA για περισσότερα, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή του νέου Fireblade στην Ευρώπη. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ