net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσοχή στη λεπτομέρεια, υπέροχα χρώματα, καταπληκτική εμφάνιση!

Προσοχή στη λεπτομέρεια, υπέροχα χρώματα, καταπληκτική εμφάνιση!

Προσοχή στη λεπτομέρεια, υπέροχα χρώματα, καταπληκτική εμφάνιση!

Προσοχή στη λεπτομέρεια, υπέροχα χρώματα, καταπληκτική εμφάνιση!

Ο μικρός «μπάσταρδος»

Μια καταπληκτικά τροποποιημένη μοτοσυκλέτα από τον γερμανικό οίκο Krautmotors, με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν!

 
Ο Γερμανικός οίκος Krautmotors είναι γνωστός για τις βελτιώσεις και το customizing μοτοσυκλετών που πραγματοποιεί. Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό Radical Guzzi, οι δημιουργοί του οίκου κυριολεκτικά… οργίασαν πάνω σε μία Suzuki SV 650, δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα σε στυλ scrambler, με απίστευτα προσεγμένες λεπτομέρειες και εμφάνιση που κόβει την ανάσα.Η μοτοσυκλέτα έχει ονομαστεί..."Little Bastard". 
 
Αρχικά, το εργοστασιακό ρεζερβουάρ, η σέλα αλλά και η ουρά έκαναν «φτερά». Στη θέση τους τοποθετήθηκε το επίκεκτρο αυτής της κατασκευής, ένα αλουμινένιο μονοκόκ τμήμα, το οποίο φιλοξενεί τις εισαγωγές αέρα, την σέλα αλλά και το ρεζερβουάρ, σε ένα μόνο κομμάτι. Είναι απίστευτο, το πώς το φίλτρο αέρα βγαίνει προς τα επάνω, ακριβώς κάτω από τον αναβάτη!

Η σέλα, η οποία φιλοξενείται στο μεγάλο αλουμινένιο τμήμα, είναι δερμάτινη και ραμμένη στο χέρι, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο γέμισμά της, προκειμένου να μην θυσιαστεί η άνεση του αναβάτη.Η εξάτμιση της μοτοσυκλέτας έχει ανακατασκευαστεί, ενώ σε συνδυασμό με το φίλτρο από την K&N και μια νέα πλεξούδα, ο κινητήρας αποδίδει 4 ίππους παραπάνω από το εργοστασιακό μοντέλο.

Το εμπρός πιρούνι έχει ανακατασκευαστεί πλήρως, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει υποστεί και χαμήλωμα, με νέους συνδέσμους στην πίσω ανάρτηση. Τα κλιπ-όν έχουν τοποθετηθεί κάτω από την τιμονόπλακα, ενώ η μοτοσυκλέτα φέρει και νέες μανέτες. Τέλος, οι ζάντες έχουν βαφτεί σε ένα λαμπερό μπλέ χρώμα, το οποίο δημιουργεί καταπληκτική αντίθεση με το φινίρισμα της υπόλοιπης μοτοσυκλέτας…
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ