net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Honda CRF 450

To νέο Honda CRF 450

Νέα Honda CRF 450

Σχεδιασμένη από το μηδέν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έρχεται η νέα Honda CRF 450.

 
H Honda παρουσίασε τα νέα CRF 450R και CRF 450RX, τις νέες motocross και endure μοτοσυκλέτες αγώνων αντίστοιχα. Οι μοτοσυκλέτες έχουν σχεδιαστεί από «λευκό χαρτί», με σκοπό να έχουν ακόμη περισσότερη ισχύ, αλλά και αυτή να είναι ακόμη πιο διαχειρίσιμη. 

Η νέα CRF 450 R φέρει κινητήρα με τις φροντίδες του τμήματος HRC, ο οποίος είναι κατά 11% ισχυρότερος στα ψηλά και φέρει μεγαλύτερο βύθισμα βαλβίδων, μεγαλύτερη συμπίεση και μια νέα εισαγωγή. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μοτοσυκλέτα έχει κατά 5% βελτιωμένη επιτάχυνση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα έχει ένα νέο πλαίσιο, μικρότερο μεταξόνιο και κοντύτερο ψαλίδι, τα οποία συμβάλλουν σε ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους και αυξάνουν την πρόσφυση του πίσω τροχού. 

Οι εμπρός αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας φέρουν ένα πηρούνι 49 χιλιοστών από την Showa, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει τεπόζιτο από τιτάνιο και προαιρετική ηλεκτρική μίζα. 

Για την endurο έκδοση CRF 450 X, οι αλλαγές έχουν να κάνουν με ανανεωμένες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις και στον ψεκασμό καυσίμου, τρεις χάρτες κινητήρα και πίσω τροχό 18 ιντσών, ενώ η μίζα και το πλαϊνό σταντ περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. 

Οι μοτοσυκλέτες θα αποκαλυφθούν επίσημα στο MX Grand Prix του Assen, στις 26-28 Αυγούστου. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ