net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda Astrea Grand 110

Το όνομα Astrea Grand, βρίσκεται ξανά στην ελληνική αγορά και κοσμεί ένα νέο παπί που έχει όλα τα στοιχεία για να διεκδικήσει με αξιώσεις το δικό του μερίδιο στις πωλήσεις.

 
Τιμή: 1.945 ευρώ 

Χρώματα: Λευκό, μαύρο

+: Κατανάλωση, ευελιξία, ποιότητα

-: Aνεση σέλας

Νέο Honda Astrea Grand λοιπόν, ένα όνομα best seller που έχει γράψει δική του ιστορία στην αγορά της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη κυκλοφορούν στους δρόμους αρκετά 100άρια Astrea Grand αφού το εν λόγω παπί συγκέντρωνε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων της αξιοπιστίας και της αντοχής στο χρόνο. Το νέο Astrea Grand 110i, πέρα από το όνομα, μοιράζεται με τον πρόγονό του και το εργοστάσιο κατασκευής, αφού μας έρχεται στην ελληνική αγορά από το εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας που βρίσκεται στην Ινδονησία. Ολόφρεσκο design και δοκιμασμένες λύσεις για το νέο παπί της Honda που έρχεται να πάρει τη θέση του στην ελληνική αγορά. Πάμε να το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

 
  • daidalos

    μηχανές που δεν έχουν καμία σχέση με τα πρώτα μοντέλα της αγοράς. Ινδικά copy paste. Δεν θα ξόδευα ποτέ τα χρήματα μου για μια αντιγραφή που θα αρχίσει τα τριξίματα και τα προβλήματα μετά από 4 με 5 μήνες και ειδικά με τους κολόδρομους της Ελλάδας. Να ήταν made in japan να το συζητήσω. αν και θα ήταν ακριβότερο τουλάχιστον θα ήταν ποιοτικότερο

      7
  • Χαράλαμπος Αλαχιώτης

    Αρκετά ευχαριστημένος. Με την αγορά του Astrea grand τα αξίξει τα λεφτά του .

      14

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ