net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα R1200GS Triple Black

To R1200RT

To R1200RS

To R1200R

BMW: Νέα μοντέλα R1200

Σε ανανεώσεις για την γκάμα των boxer μοντέλων της θα προχωρήσει η BMW για το 2017, συμμορφώνοντας τα με τις προδιαγραφές Euro 4 και πραγματοποιώντας τεχνικές αλλαγές.

 
Για το 2017, η BMW θα προχωρήσει σε αλλαγές σε όλη την γκάμα των boxer μοντέλων της R1200. Μαζί με κάποιες τεχνικές αλλαγές και την συμμόρφωση με το Euro 4, επιστρέφει και η διάσημη Triple Black R1200GS Adventure. 

H βασικότερη αλλαγή είναι ότι όλα τα μοντέλα θα συμμορφωθούν με τις προδιαγραφές Euro 4, για ρύπους αλλά και θόρυβο. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα θα υποστούν ανανέωση στην μετάδοση και στα κιβώτια ταχυτήτων, με νέα τμήματα και αναβαθμίσεις στους άξονες του σασμάν. 

Σχετικά με το R1200GS, επιστρέφει η έκδοση Triple Black, η οποία προσπαθεί να κάνει το μοντέλο όσο πιο… μαύρο γίνεται, με τα περισσότερα τμήματα της μοτοσυκλέτας βαμμένα σε αυτή την απόχρωση. 

Μικρές αλλαγές θα υποστούν επίσης τα μοντέλα R1200RT/RS και R1200R, τα οποία θα αποκτήσουν νέους χρωματισμούς και θα είναι διαθέσιμα με νέο σύστημα Cornering ABS. Εντύπωση προκαλεί το σύστημα Dynamic Brake Light, το οποίο θα προσαρμόζει την φωτεινότητα του πίσω φωτός φρένου, ανάλογα με την ένταση του φρεναρίσματος! 

Τα μοντέλα θα είναι μέρη της γκάμας της εταιρείας, για το 2017. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ