net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια R1200GS, μετασκευασμένη έτσι ώστε να είναι...αεροπλάνο στην άσφαλτο!

Wunderlich BMW R1200GS: Φτιαγμένη 100% για δρόμο!

Μια ενδιαφέρουσα μετατροπή από τους Γερμανούς Wunderlich πάνω σε μία BMW R1200GS, η οποία αποκτά εξολοκλήρου ασφάλτινο στήσιμο και αντίστοιχη εμφάνιση!

 
Μια από τις πλέον επιτυχημένες μοτοσυκλέτες των τελευταίων ετών, η BMW R1200GS είναι ένα μοντέλο που το γνωρίζουν ακόμα… και τα παιδιά. Μια μοτοσυκλέτα που έχει σχεδιαστεί για χρήση εντός και εκτός δρόμου, είναι αναμφισβήτητο ότι η GS χρησιμοποιείται περισσότερο για ασφάλτινες διαδρομές… Ωστόσο, οι Γερμανοί βελτιωτές Wunderlich αποφάσισαν να… πετάξουν τα ταμπού και τις προφάσεις και να μετατρέψουν εκτενώς μια R1200GS για αποκλειστικά ασφάλτινη χρήση. 

Το αποτέλεσμα, το οποίο προέρχεται από ένα κιτ μετατροπής που διατίθεται από τους βελτιωτές, είναι εντυπωσιακό και θυμίζει στην εμφάνιση…jet αεροσκάφος! Το ρύγχος της αρχικής μοτοσυκλέτας αντικαθιστάται από μια στρογγυλεμένη μύτη με δύο αεραγωγούς στο πλάι, που φέρνει έντονα σε αεροπλάνο. Το κιτ των Γερμανών βελτιωτών περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ fairing, με έντονες αεροδυναμικές λεπτομέρειες και πτερύγια. 

Φυσικά, καμία αμιγώς street μοτοσυκλέτα δεν φορά κάτι άλλο από ζάντες 17 ιντσών, και ο κανόνας ισχύει και εδώ. Τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας είναι ασφάλτινα, ενώ οι ζάντες είναι ακτινωτές με πρόβλεψη για χρήση tubeless ελαστικών!  

Μια αναμφίβολα ενδιαφέρουσα μετατροπή που φέρνει το R1200GS πολύ κοντά σε…Multistrada! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ