net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το εντυπωσιακό MT-10, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το Yamaha MT-10 στο Γκάζι!

Το εκρηκτικό ΜΤ-10, η νέα ΜΤ μοτοσυκλέτα της Yamaha, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού στο Scooter Moto Festival της Αθήνας, την Παρασκευή 20 Μαΐου!

 
Σε μια ειδική σύντομη παρουσίαση, για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό των μοτοσυκλετιστών θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει και να θαυμάσει την νέα μοτοσυκλέτα της σειράς ΜΤ από την Yamaha, το ΜΤ-10. 

Η νέα, εκρηκτική μοτοσυκλέτα της Yamaha θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της εταιρείας την Παρασκευή 20 Μαίου, εναρκτήρια μέρα του Scooter Moto Festival 2016, και ώρα 18.30! Μια μοτοσυκλέτα φτιαγμένη με σκοπό να σας ανεβάσει την αδρεναλίνη, με τον κινητήρα του YZF-R1 και την εκρηκτική συμπεριφορά και εμφάνισή της! 

Εκτός από το MT-10, η Yamaha θα παρουσιάσει, όπως και πέρσι, όλα τα μοντέλα της σειράς ΜΤ αλλά και τις γκάμες Sport Touring, Urban Mobility και MAX, ενώ στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου θα βρίσκονται τα μοντέλα Supersport και Off-Road Competition. 

Στο φουγάρο, το χώρο αριστερά της κεντρικής εισόδου, η Yamaha θα εκθέσει όλα τα μοντέλα της σειράς Sport Heritage (Faster Sons), καθώς και τη νικητήρια ελληνική συμμετοχή του διαγωνισμού Yard Built της Yamaha. ("Τhe Missing Piece", Π.Χατζηροδέλη)   

Το Moto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ