net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένας σύγχρονος "μπόμπος" με την περιποίηση της HRC!

Ένας HRC...μπόμπος!

Από την ίδια την Honda έρχεται αυτό το τροποποιημένο Grom, βαμμένο στα χρώματα της HRC και… φροντισμένο με αγωνιστικά ανταλλακτικά!

 
Ο θρυλικός «μπόμπος» είναι ένα μοντέλο-αντικείμενο του πόθου για πάρα πολλούς μοτοσικλετιστές, αποκτώντας μια αξία που συνεχώς ανεβαίνει όσο περνάει ο καιρός, ανάμεσα σε αναβάτες αλλά και συλλέκτες. 

Πολλοί μάλιστα έχουν επιχειρήσει τροποποιήσεις πάνω στα μοντέλα, από τις πιο απλές μεταβολές μέχρι extreme ανακατασκευές με μεγάλη φαντασία. Πριν τρία χρόνια, η Honda είχε επαναφέρει το μοντέλο σε μοντέρνα υλοποίηση με το MSX 125 Grom, και τώρα το επίσημο αγωνιστικό της τμήμα, η HRC, παρουσίασε αυτή τη μοτοσυκλέτα, η οποία δέχθηκε τις αγωνιστικές φροντίδες της εταιρείας. 

Το μοντέλο είναι βαμμένο στα αγωνιστικά χρώματα HRC, ενώ οι μεταβολές που έχει δεχθεί είναι μια καινούργια εξάτμιση, κάποιες μετατροπές στο εσωτερικό του κινητήρα αλλά και… quickshifter και διακόπτη περιοριστή ταχύτητας για τα pit! 

Σας ακούγεται τρελό; Και όμως, οι τροποποιήσεις αυτές έχουν ένα σκοπό: η εταιρεία, πιθανότατα, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα πρωτάθλημα μίας εταιρείας σε Ιαπωνικές πίστες, μία από τις οποίες θα είναι το Montegi! Όσον αφορά για το αν το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις αγορές… μάλλον όσοι το επιθύμησαν θα μείνουν με την επιθυμία, αφού προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σενάριο! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ