net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέες εκδόσεις για το TMAX στα σκαριά!

Yamaha: Νέα ΤΜΑΧ;

Η εταιρεία κατοχύρωσε δυο νέες ονομασίες για το mega scooter της, που πυροδότησαν φήμες σχετικά με την άφιξη νέων εκδόσεων του μοντέλου, με διαφορετικό εξοπλισμό και trim level.

 
Η Yamaha κατοχύρωσε δύο ακρωνύμια που θα συνοδεύσουν την ονομασία του TMAX, του γνωστού mega scooter της εταιρείας. Οι δυο ονομασίες είναι οι TMAX SX και TMAX DX, οι οποίες μπορούν να ερμηνευτούν ως νέες εκδόσεις του scooter, με διαφορετικό εξοπλισμό η καθεμία. 

Τελευταίως η πρακτική αυτή χρησιμοποιείται πολύ από τους κατασκευαστές, μιας και με ελάχιστο κόστος ανάπτυξης, οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν διαφορετικά μοντέλα σε ένα ευρύ φάσμα κοινού. 

Ενώ είναι σχετικά σίγουρο ότι η Yamaha θα προχωρήσει στην ανάπτυξη των δυο νέων εκδόσεων, ακόμα δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Φήμες λένε ότι πολύ πιθανόν να αφορούν μια sport έκδοση του TMAX και μια πολυτελή τουριστική παραλλαγή του, όπως έχει κάνει και η BMW με τα C650 Sport και C650 GT scooter της.

Με βάση την στιγμή της κατοχύρωσης των ονομασιών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Yamaha θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις μοτοσικλέτας στο τέλος του έτους! 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ