net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πιθανή μορφή του φημολογούμενου 390 Adventure!

KTM 390 Adventure!

Μια εικόνα 3D που μας έρχεται από την Ινδία μας δείχνει την πιθανή μορφή της KTM 390 Adventure, για την οποία οι φήμες οργιάζουν εδώ και πολύ καιρό!

 
Η ΚΤΜ αναπτύσσει εδώ και καιρό νέα μοντέλα και ένα από τα περισσότερο αναμενόμενα από αυτά είναι το φημολογούμενο, μέχρι τώρα, 390 Adventure. Δεν έχουμε δει ακόμα κάποια φωτογραφία επίσημα επιβεβαιωμένη από την εταιρεία, ωστόσο το επίπεδο των φημών μάλλον μαρτυρά ότι η παρουσίαση του μοντέλου είναι θέμα χρόνου!  

Στην έντονη φημολογία αυτή λοιπόν, μια νέα φωτογραφία από το Ινδικό Rushlane μας ανάβει φωτιές, αφού απεικονίζει την πιθανή μορφή της μοτοσικλέτας! 

Στην φωτό αυτή, που είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας, βλέπουμε μια πιθανή μορφή, η οποία δείχνει έναν V2 κινητήρα (!),  ενώ είναι προφανής η ομοιότητα της εμφάνισης με τα μεγαλύτερα μοντέλα 1190 και 1050. Για τον κινητήρα που απεικονίζεται δεν έχουμε κάποια πληροφορία, μιας και ούτως ή άλλως το μοντέλο βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο των φημών και είναι πολύ πιθανόν η τελική μοτοσικλέτα να φορά τη μονοκύλινδρη μονάδα των 390 Duke/RC. Φαίνεται επίσης στη φωτογραφία και ένα εντελώς νέο υποπλαίσιο. 

Για να δούμε! Οι φήμες δυναμώνουν όλο και περισσότερο, και γνώμη μας είναι ότι το μοντέλο θα εμφανιστεί! Μένει να δούμε εάν και πότε θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Αυστριακή εταιρεία…

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ