net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σχέδιο το οποίο φέρεται να απεικονίζει την GSXR-1000 η οποία θα φέρει και υπερσυμπιεστή!

Σε αυτό το σχέδιο φαίνεται μια μοτοικλέτα, η οποία είναι πολύ πιο κοντά στο GSXR-750.

Σχέδιο το οποίο απεικονίζει τον υπερσυμπιεστή (αριθμός 532) και τη θέση του σε σχέση με τον κινητήρα.

Και εδώ βλέπουμε μια πλαϊνή απεικόνιση, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η θέση του turbo στη μοτοσικλέτα.

Έρχεται GSXR Turbo;

Σχέδια της Ιαπωνικής εταιρείας, τα οποία έχουν προφανείς ομοιότητες με τα μοντέλα της σειράς GSXR, μας δείχνουν ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε νέα μοντέλα με υπερτροφοδότηση και οι φήμες παίρνουν πάλι φωτιά.

 
Δεν μας ήταν άγνωστη η ενασχόληση της Suzuki με την υπερτροφοδότηση, αφού πληροφορίες που μας έχουν έρθει μιλούσαν τόσο για ένα Hayabusa Turbo, όσο και για μια πιο πολιτισμένη υλοποίηση, σε μικρότερο κινητήρα
Φαίνεται όμως ότι σχέδια πατέντας που εμφανίστηκαν σε ξένο site μας δείχνουν ότι η Suzuki ασχολείται και με την πιθανότητα να τοποθετήσει turbo και στα GSXR μοντέλα της!

Τα σχέδια προφανώς αποτελούνται από τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά σε αυτά συναντάμε και δύο απεικονίσεις μοτοσικλετών, από τις οποίες η μία είναι η GSXR-750 ενώ η άλλη έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με το νέο GSXR-1000 που περιμένουμε! Υπάρχουν δε φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η δεύτερη μοτοσικλέτα στα σχέδια δεν είναι μια GSXR-1000, αλλά μια εντελώς παραλλαγμένη Hayabusa, σχεδιασμένη σε πολύ πιο σπορ γραμμές σε σχέση με το τωρινό της desing-ωστόσο αυτές οι πληροφορίες παραμένουν σε επίπεδο φημών. 

Αν κάποιος κοιτάξει προσεκτικά τα σχέδια, θα δει ότι οι μηχανικοί της Suzuki σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν έναν μηχανικό υπερτροφοδότη-σαν του Kawasaki H2-, ο οποίος θα παίρνει κίνηση από τον ίδιο τον κινητήρα. Μάλιστα φαίνεται και η αναμενόμενη θέση του στη μοτοσικλέτα, και συγκεκριμένα κοντά στην εισαγωγή και ψηλά. 

Θέλουμε να πιστεύουμε, αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που έχουμε, ότι θα συναντήσουμε αυτά τα δύο μοντέλα στην γκάμα της Suzuki για το 2017

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ