net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύο ειδικές εκδόσεις του Fireblade παρουσίασε η Honda στη Βρετανία, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θεατές του Silverstone!

Ειδικές εκδόσεις Fireblade

Σε μία ειδική παρουσίαση στην πίστα του Silverstone στην Αγγλία, η Honda παρουσίασε δυο νέες, ειδικές εκδόσεις του CBR1000RR Fireblade.

 
Προς έκπληξη των οπαδών που βρέθηκαν στην πίστα του Silverstone για να απολαύσουν τον αγώνα BSB αυτό το Σαββατοκύριακο, οι δύο αναβάτες της Honda Racing που συμμετέχει στο πρωτάθλημα δυναμίτισαν την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε γύρο-παρέλαση τις δύο καινούργιες CBR1000RR Fireblade TT Edition, σε μαύρο και σε replica κόκκινο-λευκό χρώμα!

Οι εκδόσεις αυτές πρόκειται να διατεθούν στην αγορά με πολλά εξτρά εμπνευσμένα από τους αγώνες, όπως η αγωνιστικού τύπου Akrapovic εξάτμιση αλλά και οι ειδικής έκδοσης μανέτες και ο προφυλακτήρας εμπρός φρένου Gilles! Οι μοτοσικλέτες φέρουν επίσης ρυθμιστές αλυσίδας αγωνιστικού τύπου και δισκόπλακες Galfer κατεργασμένες με laser! Η μαύρη έκδοση περιλαμβάνει ακόμα ζελατίνα σε φιμέ χρώμα, για μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες των μοντέλων θα πάρουν επίσης και δύο paddock stands για εμπρός και πίσω, ενώ για όλο το πακέτο θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 12.199 αγγλικών λιρών για την μαύρη έκδοση, ενώ για την replica το ποσό ανέρχεται στις 17.000 αγγλικές λίρες (ενδεικτικά, αυτά τα ποσά αντιστοιχούν σε 15.220 και και 21.210 ευρώ αντίστοιχα).

Ο Nick Campolucci της Honda Motorcycles έκανε δηλώσεις σχετικά με τα δυο μοντέλα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η μαύρη έκδοση αντιπροσωπεύει το πνέυμα της Honda, το οποίο είναι ότι δεν χρειάζεται κανείς να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να αποδώσει κορυφαία εντός πίστας». Για την έκδοση replica, λέει ότι «η μοτοσικλέτα αποτελεί ένα φόρο τιμής στον John McGuinness και στην κορυφαία απόδοση της Honda στους αγώνες του Isle of Man, στο οποίο καταρρίψαμε και ρεκόρ την περασμένη χρονιά».

Εμείς τι παραπάνω να προσθέσουμε, πέρα από το ότι αναμφισβήτητα πρόκειται για δυο εντυπωσιακές superbike μοτοσικλέτες!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ